Adriana Cardigan

Om Adriana Cardigan

Adriana Cardigan fra Kracun Knitwear er en smuk knælang strikket cardigan. En klassisker til junior garderoben – specielt i de kolde måneder.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

Sprog

Sværhedsgrad

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , ,

Tøjstr. (Barn)

, , , , , , , , ,

Tøjstr. (Baby)

, ,

Uddybende information

Adriana Cardigan fra Kracun Knitwaer er en strikket cardigan i knælængde med en delikat V-hals og praktiske lommer. Denne cardigan strikkes oppefra og ned, med raglanudtagninger på bærestykket for en smidig konstruktion. Hele kanten af cardiganen prydes af et smukt mønster, der kombinerer hulmønster og enkelt snoning. Du har mulighed for at tilføje knapper eller knaphuller, anvende trykknapper, eller helt undlade dem for at opnå en åbentstående effekt.
Adriana Cardigan fra Kracun Knitwear strikkes med 1 tråd Arwetta fra Filcolana sammen med 1 tråd ’Månestråle’ fra CaMaRose på 3.50 eller 4.00 mm pind.

Lidt om

Kracun Knitwear

Jeg er Tine, mor til 3 skønne børn. Jeg arbejder som folkeskolelærer om dagen, om aftenen er jeg strikkedesigner. Jeg begyndte at udvikle opskrifter i 2020 - primært til min datter. Siden da, er der også kommet designs til både drenge, mænd og kvinder. Jeg laver tidløse og elegante designs, med inspiration fra 'dengang mormor var barn'. Strik er mit vidundermiddel mod hverdagens stress og jag.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Knuds Sweater Baby

Kracun Knitwear

Dagnykjole

Kracun Knitwear

Hot Shorts

Frejasknit

Pilletrøjen

Dorte Bak

Rainbow Tee

Knit & Relax CPH

Ariel Top

Lykke Strik

WinterSock35

VesterbyCrea

No. 33

VesterbyCrea

Autumn Cardigan

Knit & Relax CPH