Aislin Blouse

Om Aislin Blouse

Aislin Blouse af Knitamore er den fineste strikkede bluse. Blusen har ballonærmer med et let puf ved skuldrene og flotte I-cord kanter på både ærmer og halskant. Ønsker du en elegant og feminin bluse til samlingen, så skal du helt sikkert strikke Aislin Blouse!

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , , ,

Uddybende information

Aislin Blouse af Knitamore er en feminin strikket bluse med lange ballonærmer med et let puf. Blusen har en konstruktion er giver et meget feminint og skræddersyet look. Halskanten og ærmerne har en flot I-cord kant, og ærmerne strikkes, så de får et langt og draperet look. Alt dette er med til at gøre blusen flot og elegant i udtrykket. Du kan strikke Aislin Blouse på pind 4mm. Af garn kan du bruge Ellen fra by Permin strikket sammen med Brushed Lace fra Mohair by Canard, så blusen bliver fin og blød.

Lidt om

Knitamore

“Knitamore” er en sammensætning af engelsk og italiensk, som betyder henholdsvis strik og kærlighed, og Knitamore er netop blevet til på grund af min store romance med garn og strikkepinde. Jeg lærte at strikke da jeg gik i dagpleje, og har haft pinde i hænderne og duften af uld i næsen hele mit liv. Jeg designer strik af ren lyst og ud fra hjertet, og jeg følger ingen regler. Mine bedste idéer gør jeg mit yderste for at realisere.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Ingeborg Cardigan

Kracun Knitwear

Popping Sweater

Uhlala Knitwear

Basic Tee

Knit & Relax CPH

Mey Camisole (EN)

Créadia Studio

Ariel Skirt

Lykke Strik

Dagmar Vest

Apple Of My Eye

I’m Spinning Around

BelongsToMyMom

All About The Dress

Uhlala Knitwear

Deadly Pretty Cardigan

Uhlala Knitwear