AME Baby Bonnet

Om AME Baby Bonnet

AME Baby Bonnet fra Apple Of My Eye, er en smuk strikket kyse til de helt små.

Designer

Håndværk

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Baby)

, , , , ,

Uddybende information

AME Baby Bonnet er den ideelle kyse til de mindste. Denne enkle kyse er strikket i retstrik, hvilket tilføjer et flot og tidsløst udtryk. Med størrelser til rådighed i 0-1 år, er AME Baby Bonnet alsidig og perfekt til den første tur i barnevognen. Du kan nemt kombinere den med en varm cardigan eller jumpsuit for at holde den lille varm og komfortabel.
Designet starter ved ansigtet og begynder med en ombukningskant i rib, hvorefter retstrikningen følger. Der opsamles masker for at skabe en ombukningskant ved halsen, der giver kysen et ekstra touch af charme.
AME Baby Bonnet strikkes i Babyull Lanett fra Sandnes Garn på pind 2.50 mm og 3.00 mm.

Lidt om

Apple Of My Eye

Jeg er Lotte, bor i Skotterup i et gammelt fiskerhus fra 1860 med min mand og hunden Karla. Vores fritid går med havearbejde, vandreture, og en masse timer i mit strikkestudie i vores anneks. Min baggrund er i IT-branchen, men udvikler nu strikkeopskrifter til store og små. Er forfatter til to strikkebøger, den ene er inspireret fra USA, hvor vi har boet og den anden nyeste bog "ET HAV AF MASKER" hylder gamle sømandstrøjer med tidløse designs inspireret af M/S Museet for Søfart.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Carlas Pandebånd

Kopenhagen Knitting

Mini Twist Scarf

Knit & Relax CPH

Bellis Hårbånd

Farveladeleg

Kokke-Muleposen

Milla Billa

Scarf It Up

Lykke Strik

Tromsøhuen

Kopenhagen Knitting

My Shawl

Apple Of My Eye