Blixen Bolero

Om Blixen Bolero

Blixen Bolero er en enkel og elegant bolero med kanter i dobbeltstrik. Boleroen strikkes oppefra og ned. Opskriften er grundigt gennemarbejdet, og den er forsynet med links til hjælpevideoer som understøtter teksten.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

,

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , ,

Tøjstr. (Voksen)

, , , , , ,

Sværhedsgrad

,

Uddybende information

Blixen Bolero fra Notperfectknit er en enkelt strikkeopskrift, der fusionerer enkelhed og elegance i form af en smuk bolero med raffinerede kanter i dobbeltstrik. Dette projekt byder på en fornøjelig strikkeoplevelse, hvor boleroen skabes oppefra og ned. Undervejs implementeres raglanudtagninger, der skaber både ærmer og ryg, og disse fortsætter indtil ærmegabets perfekte afslutning. Efterfølgende strikkes ærmerne, der også prydes af en yndefuld kant i dobbeltstrik. Til slut strikkes den dobbelt- strikkede kant langs nakken, ærmeåbningerne og ryggen. Boleroen strikkes med vendepinde for at forme nakke og skuldre. Ligeledes strikkes der vendepinde før ryggens afslutning, for at forlænge og afrunde det korte rygstykke. Denne strikkeopskrift er nøje udarbejdet, og udstyret med links til hjælpevideoer, der trin for trin støtter op omkring teksten. Så uanset om du er en erfaren strikker eller nybegynder, er du sikret en smidig og støttet strikkeproces i udarbejdelsen af Blixen Bolero.Blixen Bolero er strikket på pind 4.0 mm og 5.5 mm i enten ECO SOFT fra Isager eller fx Snefnug Natur fra CamaRose. 

Lidt om

Notperfectknit

Jeg lærte at strikke for 10 år siden - men måtte hurtigt sande, at jeg ikke var ret skarp til at forstå en opskrift. Jeg syntes, de var fulde af indforståede begreber, og jeg sad ofte med en følelse af, at jeg selv skulle regne dele af opskriften ud. Derfor begyndte jeg at strikke mine egne ting, som sidenhen har udviklet sig til NotPerfectKnit. Her kan jeg folde min kreativitet ud og skabe meningsfulde, anvendelige og lækre opskrifer til hverdagsbrug.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Ellas Bukser

Strikogkaffe

Fuzzypop Sweater

Uhlala Knitwear

Coco Swirl Sweater

JoJo Knitwear

No. 31

VesterbyCrea

Checkpoint Sweater

Uhlala Knitwear

Miss Sophie’s Vest

BelongsToMyMom

No. 16

VesterbyCrea

Ingeborgs Dansekjole

Kracun Knitwear

Nuuk Sweater (EN)

Notperfectknit

The Spring Sweater

BelongsToMyMom

Knuds Sweater My Size

Kracun Knitwear

No. 43

VesterbyCrea