Cherry Delight Sweater

Om Cherry Delight Sweater

Cherry delight sweateren er en flot sweater med feminine detaljer. Den simple front samt de detalieret hulmønster på siden og ryggen gør sweateren unik, og passende til enhver lejlighed.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , , , , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , ,

Uddybende information

Cherry Delight Sweater af Knit&Relax strikkes oppefra og ned, hvilket gør det let at tilpasse længden på kroppen og ærmerne. Sweateren er strikket med sadelskulder ved hjælpe af skulderudtagninger, ærmeudtagninger og raglanudtagninger. Der er et enkelt hulmønster, som går fra skulder og ned over ærmet. Samme hulmønster går igen på ryggen og langs kroppen under ærmet. Til sidst samles der masker op i halskanten og der strikkes en dobbelt ribkan. Sweateren er strikket i Flora fra Drops og Kid Silk fra Drops på en pind 4 og 3.

Lidt om

Knit & Relax CPH

Charlotte begyndte at strikke, da hun var omkring 10 år, men i den tidlige ungdom blev strikkepindene lagt på hylden, og først fundet frem igen i år 2016. Opskrifter fra Knit & Relax er moderne design med stor variation, lækre detaljer og med fokus på det enkle og funktionelle. Charlotte henter inspiration til hendes designs mange steder fra. Alt lige fra en smuk farve, en struktur, et mønster eller fx en lille detalje.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

The Spring Sweater

BelongsToMyMom

Forever Rib Tee

The Knit is On

Dbl Frills Sweater

Uhlala Knitwear

Shackleton Sweater

Knit & Relax CPH

Shelley Dress

Lykke Strik

Ariel Skirt

Lykke Strik

Vigga Wrap (EN)

Notperfectknit

Provencetrøjen

Kopenhagen Knitting

Nuuk Sweater (EN)

Notperfectknit

Falkes Kyse

Kracun Knitwear