Deadly Pretty Sweater

Om Deadly Pretty Sweater

Deadly Pretty Sweater af Uhlala Knitwear er en klassisk raglansweater med et tvist! Sweateren strikkes oppefra og ned på pind 6, 7 og 8 mm i 2 x 2 masker ribmønster. Deadly Pretty Sweater er et must-have til garderoben og kan både styles op og ned efter behov!

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

,

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

,

Struktur og teknik

, , , , , , , , , ,

Tøjstr. (Voksen)

, , , , , ,

Uddybende information

Deadly Pretty Sweater af Uhlala Knitwear er en skøn sag strikket i én tråd mohair og én tråd strømpegarn. Sweateren har et klassisk ribmønster, som brydes af en enkelt pind rib undervejs for at bryde den klassiske rib. Sweateren strikkes på pind 6, 7 og 8 mm og har derfor et lækkert luftigt maskebillede.

Lidt om

Uhlala Knitwear

Mine opskrifter er skrevet ud fra, hvad jeg selv manglede som nystrikker, med fokus på en overskuelig opskrift, med masser af online-links til "HOW TO DO" videoer. Jeg ved, at strik er med til at give ro, hjælpe tankemylder på afveje og skabe sammenhold blandt forskellige mennesker på tværs af alder, køn og land. Og jeg mener oprigtigt, at alle kan lære at strikke! Det kræver faktisk bare et par strikkepinde, lidt garn, en del tålmodighed og så YouTube. Så det er bare at springe ud i det.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Sunny Delight Sweater

Knit & Relax CPH

Mamãe Sweater

Strikogkaffe

Deadly Pretty Sweater

Uhlala Knitwear

No. 44 (EN)

VesterbyCrea

Dbl Frills Sweater

Uhlala Knitwear

No. 35

VesterbyCrea

Northern Light Sweater

Knit & Relax CPH

Marshmallow Sweater

Uhlala Knitwear

Sharpei Sweater (EN)

Créadia Studio

Softpuff Sweater

Uhlala Knitwear