Debut Sweater

Om Debut Sweater

Debut Sweater fra Jojo Knitwear er en strikket sweater med et elegant hulmønster. Sweateren kan bruges til de kolde sommeraftener eller som bluse om vinteren.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , , ,

Uddybende information

Debut Sweater fra Jojo Knitwear er en stilfuld sweater, der strikkes oppefra og ned. Den har raglanærmer og et fint hulmønster foran, mens resten af sweateren er glatstrik. Strikken starter på rundpind ved halsen og strikkes ned til ærmegabet. Derefter opdeles arbejdet i for- og bagstykke, som strikkes separat. Ærmerne strikkes på rundpind og skifter til strømpepinde, når der ikke er tilstrækkeligt antal masker til rundpinden. Debut Sweater strikkes i en tråd Arwetta fra Filcolana sammen med en tråd Tilia fra Filcolana på pind 4.50 og 4.00 mm.

Lidt om

JoJo Knitwear

Mit navn er Ane Marie Ambt Kofod - er født og opvokset i Nordjylland. Jeg blev uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding og senere som skrædder. Til hverdag designer jeg brude- og gallakjoler i mit eget skrædderi. Jeg har altid elsket at strikke og husker hvordan lurede min mor og mormors håndarbejde. Det fængede mig fuldstændig. Jeg ser frem til at dele mine ideer med jer.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Pi Camisole

Créadia Studio

Dagmar Vest

Apple Of My Eye

Cassiels Vest

Kracun Knitwear

Victor Gamacher

Apple Of My Eye

Ingas Restevest

Frejasknit

No. 43

VesterbyCrea

Falkes Hentesæt

Kracun Knitwear

Inside Out Sweater

Knit & Relax CPH

Hot Shorts

Frejasknit

Northern Light Sweater

Knit & Relax CPH

Drop Top

Lykke Strik