Ele Slow Fant

Om Ele Slow Fant

Ele Slow fant opstod, fordi min veninde skulle bruge en barselsgave til sin søns fodboldtræner. Han spiller for B93, så det var mit udgangspunkt. Ele Slow fant kan, ligesom mine andre strikkeopskrifter, strikkes af rester du allerede har liggende.

Designer

Håndværk

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

Sværhedsgrad

Uddybende information

#eleslowfant er ganske simpel at strikke, og jeg har i denne opskrift lagt 2 muligheder ind, der hvor det kan være lidt teknisk. Det vil sige du har mulighed for at vælge en simpel løsning, men bagsiden er så, at du er nødt, til at sy et par huller sammen. Mine opskrifter er som udgangspunkt monteringsfrie. Det vil sige at du ikke skal sy en masse dele sammen til sidst. Du slipper dog ikke for at hæfte ender på den lille strikkede elefant.

Lidt om

Creajunkie

Mathilde, som også er bedre kendt under designer navnet Creajunkie, kom ud med hendes første strikkeopskrift tilbage i 2018. Som så markerede starten på hendes strikke og designer karriere af de karakteristiske slow dukker. Creajunkies præmisser for hendes designs går hånd i hånd med trendet slow fashion, hvor hun opfordre strikkerne af hendes opskrifter til at tage sig god tid og hygge sig med det.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Hampus og Fia

Trines Makværk

Manfreds Elefant

Milla Billa

Påskekanin på æg

Trines Makværk

Dirk Nusseklud

By Trine Møller

Jule Elg

Trines Makværk

Løven Louie

By Trine Møller

Ele Slow Fant

Creajunkie

Baby Olga Slow

Creajunkie

Slow Danse Mus

Creajunkie