En Lille Hue

Om En Lille Hue

Huen strikkes nedefra og op. Du kan strikke på rundpind med en lille omkreds, strømpepinde eller bruge magic loop teknikken. Da huen har et bredt stykke strikket i ret giver det rig mulighed for at lege med udseendet. Du kan lave striber som du ønsker eller større farveskift – det er mange muligheder.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Baby)

, , , , ,

Uddybende information

Huen strikkes nedefra og op. Du kan strikke på rundpind med en lille omkreds, strømpepinde eller bruge magic loop teknikken. Lav gerne en strikkeprøve inden du går i gang for at tjekke strikkefastheden – det kan være du skal en halv størrelse op eller ned. Da huen har et bredt stykke strikket i ret giver det rig mulighed for at lege med udseendet. Du kan lave striber som du ønsker eller større farveskift – det er mange muligheder. I opskriften beskrives der tilgangsmåden til 2 huer: en med opsmøget kant og en uden.

Lidt om

Kopenhagen Knitting

Kopenhagen Knitting er et skandinavisk strikkeunivers med strik til voksne og børn. Inspiration finder jeg i det skandinaviske modebillede og i de elementer jeg selv mangler i min garderobe. Derfor bærer opskrifterne ofte præg af min personlige stil.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Basset Huen (SE)

Créadia Studio

Fnok Kyse

Kopenhagen Knitting

Jasmin Kyse (EN)

Nordic Yarn Art

Tromsøhuen

Kopenhagen Knitting

XOXO Hat (EN)

Nordic Yarn Art

Lykke Balaclava

Lykke Strik

Vintersnoninger 2

Kracun Knitwear

Eventyrlig Nissehue

Kracun Knitwear

Vintersnoninger 3

Kracun Knitwear

Lykke Hood

Lykke Strik

Jasmin Beanie – (NO)

Nordic Yarn Art