Filucia Top

Om Filucia Top

Filucia Top er det perfekte valg for enhver, der søger en enkel og alligevel stilfuld top til deres garderobe. Denne forholdsvis tætsiddende top tilbyder et tidløst design, der passer til enhver lejlighed. Uanset om du bærer den alene eller som en base under lag, vil Filucia Top med sikkerhed tilføje et strejf af raffinement til dit outfit.
Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , ,

Uddybende information

Filucia top er en enkel og forholdsvis tætsiddende top, med mange detaljer og teknikker. Toppen strikkes oppe fra og ned. Først strikkes halsen rundt på rundpind 2,5 mm i alm. rib. Herefter lukkes der masker af, og kroppen strikkes frem og tilbage i drejet rib, samtidig med at der laves udtagninger undervejs ned til under brystet. I hver side ́vil der blive strikket en dobbeltstrikket kant. Efter alle udtagningerne slås m op til ryggen og kroppen strikkes rundt. Kroppen afsluttes med en alm. ribkant. Toppen strikkes i rib-mønster, og vil derfor trække sig sammen, mens den strikkes. Toppen kan strikkes i Merci fra Filcolana (50 g = 200 m) på en pind 2,5 og 3.

Lidt om

KnitVik

Mit navn er Pernille Hauvik Konggaard, 25 år gammel og uddannet tekstildesigner med speciale i strik. Jeg elsker at være kreativ og blev introduceret til strikkens kunst i 2019 på højskole, hvor jeg indså, at strik var min vej frem. Min kreativitet bringer altid nye ideer til mine mange strikkeprojekter. Jeg ønsker at dele min passion og glæde ved strik med andre gennem KnitVik, hvor alle opskrifter er skabt med kærlighed til det traditionelle håndværk og det nutidige modebillede.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Simple Slippers

Hooked By Cille

Marcu Polo Man (EN)

Créadia Studio

Aurora Sweater

Lykke Strik

Gudrun Cardigan

Apple Of My Eye

Eventyrlig Nissehue

Kracun Knitwear

The Deeply Relax Sweater

Knit & Relax CPH

Peachy Sweater

Uhlala Knitwear

Basic Tee

Knit & Relax CPH