Flæsescrunchies

Om Flæsescrunchies

Flæsescrunchies fra Kracun Knitwear er de fineste håndlavede strikkede scrunchies – ideelle til enhver anledning. De kan strikkes i din yndlingsfarve, og de ser så fine ud i håret. Flæsescrunchies strikkes på en 3.50 mm pind.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

Sprog

Sværhedsgrad

Strikke- og hæklefasthed

Tøjstr. (Voksen)

Uddybende information

Flæsescrunchies fra Kracun Knitwear er de fineste håndlavede strikkede scrunchies – det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Den delikate flæsedetalje tilføjer et sofistikeret touch til dit hår, mens det elastiske strik sikrer en behagelig pasform. Giv dine lokker et stilfuldt løft med de unikke Flæsescrunchies – den ultimative blanding af komfort og mode.
Flæsescrunchies fra Kracun Knitwear strikkes med 1 tråd Sunday fra Sandnes sammen med 1 tråd Tynn silk mohair fra Sandnes på en 3.50 mm pind.

Lidt om

Kracun Knitwear

Jeg er Tine, mor til 3 skønne børn. Jeg arbejder som folkeskolelærer om dagen, om aftenen er jeg strikkedesigner. Jeg begyndte at udvikle opskrifter i 2020 - primært til min datter. Siden da, er der også kommet designs til både drenge, mænd og kvinder. Jeg laver tidløse og elegante designs, med inspiration fra 'dengang mormor var barn'. Strik er mit vidundermiddel mod hverdagens stress og jag.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Vigga Scarf

Notperfectknit

Summer Bucket Hat

Knit & Relax CPH

Skala Shawl (EN)

Créadia Studio

Seed Beanie

Knitlidt

En Lille Hue

Kopenhagen Knitting

T Slow Rex

Creajunkie

Lykke Balaclava

Lykke Strik

Margot Taske (NO)

Nordic Yarn Art

Remnants Slipover

Knit & Relax CPH