Fuzzypop Sweater Jr.

Om Fuzzypop Sweater Jr.

Fuzzypop Sweater fra Uhlala Knitwear er en let oversize strik med fine detaljer. I opskriften finder du både en sweater- og kjoleversion. En rigtig sand vinder til junior gaderoben.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

,

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Barn)

, , , , , , , , , , ,

Struktur og teknik

, , , , , , , ,

Uddybende information

Fuzzypop Sweater fra Uhlala Knitwear er en let oversize strik med dobbelt halskant, popcorn- og ballonærmer. Strikket oppefra og ned med raglanudtagninger for nemhed. Der er mulighed for at tilpasse popcornmønsteret og du kan skabe din egen unikke stil. Denne alsidige opskrift inkluderer både sweater- og kjoleversionen for ekstra variation. Bubbles all over Sweater Jr. strikkes i Arwetta fra Filcolana holdt sammen med 1 tråd Bella Mohair fra By Permin på pind 6 mm & 8 mm.

Lidt om

Uhlala Knitwear

Mine opskrifter er skrevet ud fra, hvad jeg selv manglede som nystrikker, med fokus på en overskuelig opskrift, med masser af online-links til "HOW TO DO" videoer. Jeg ved, at strik er med til at give ro, hjælpe tankemylder på afveje og skabe sammenhold blandt forskellige mennesker på tværs af alder, køn og land. Og jeg mener oprigtigt, at alle kan lære at strikke! Det kræver faktisk bare et par strikkepinde, lidt garn, en del tålmodighed og så YouTube. Så det er bare at springe ud i det.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Hot Blush Sweater

Uhlala Knitwear

Northern Light Sweater

Knit & Relax CPH

Restefætter Cardigan

Uhlala Knitwear

Viggos Trøje

Kopenhagen Knitting

Park Sweater

JoJo Knitwear

Dbl Frills Sweater

Uhlala Knitwear

Carlas Pandebånd

Kopenhagen Knitting