Golden Summer Tee

Om Golden Summer Tee

Golden Summer Tee af Knitamore er en helt enkel strikket t-shirt med et feminint og tætsiddende snit. Tee’en har en bred og aflang halskant, der giver en flot halslinje.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , ,

Uddybende information

Blive sommerklar med Golden Summer Tee af Knitamore. Det er en helt enkel strikket t-shirt med et feminint snit og en bred halskant, der giver en flot halslinje. T-shirten er tætsiddende og har en lille ribkant, så den holdes helt enkel i udseendet. Den perfekt strikkede t-shirt til de varme sommerdage! Du kan strikke Golden Summer Tee på pind 4mm. Af garn kan du bruge Solo Lino fra Linea Pura-serien eller Lana Grossa.  

Lidt om

Knitamore

“Knitamore” er en sammensætning af engelsk og italiensk, som betyder henholdsvis strik og kærlighed, og Knitamore er netop blevet til på grund af min store romance med garn og strikkepinde. Jeg lærte at strikke da jeg gik i dagpleje, og har haft pinde i hænderne og duften af uld i næsen hele mit liv. Jeg designer strik af ren lyst og ud fra hjertet, og jeg følger ingen regler. Mine bedste idéer gør jeg mit yderste for at realisere.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Blixen Bolero

Notperfectknit

Mamãe Sweater

Strikogkaffe

Delta Sweater (EN)

Créadia Studio

Softpuff Sweater

Uhlala Knitwear

Sugarrush Sweater

Uhlala Knitwear

Vigga Wrap (DE)

Notperfectknit

Flette Cardi

Dorte Bak

Pearlypop Cardigan

Uhlala Knitwear

Summer Night Cardigan

BelongsToMyMom