Holly Scarf (SE)

Om Holly Scarf (SE)

“Holly Scarf” stickas fram och tillbaka på stickor storlek 6 i rätstickning med I-cord-kanter. Sjalen stickas från spets till spets i ett långt stycke. Slutligen sys huven ihop med madrassöm.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

, , ,

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Sværhedsgrad

Uddybende information

Holly Scarf från Not Perfect Knit stickas fram och tillbaka på stickor storlek 5-6 i rätstickning med I-cord-kanter. Sjalen stickas från spets till spets i ett långt stycke. Slutligen sys huven ihop med madrassting. Den kan stickas i många olika färger och kvaliteter. I mönstret finns det massor av förslag på garnval. Holly Scarf är idealisk att svepa omkring sig utomhus på en kall vinterdag.

Lidt om

Notperfectknit

Jeg lærte at strikke for 10 år siden - men måtte hurtigt sande, at jeg ikke var ret skarp til at forstå en opskrift. Jeg syntes, de var fulde af indforståede begreber, og jeg sad ofte med en følelse af, at jeg selv skulle regne dele af opskriften ud. Derfor begyndte jeg at strikke mine egne ting, som sidenhen har udviklet sig til NotPerfectKnit. Her kan jeg folde min kreativitet ud og skabe meningsfulde, anvendelige og lækre opskrifer til hverdagsbrug.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Alpine Scarf

Hooked By Cille

XOXO Hat (EN)

Nordic Yarn Art

Alpine Djævlehue

Hooked By Cille

Everyday Bag

Knit & Relax CPH

Begynderhuen

Dorte Bak

Oliva Totebag

Knitamore

Josefines Sommerkyse

Kracun Knitwear