Ingeborgs Dansekjole

Om Ingeborgs Dansekjole

Ingeborgs Dansekjole fra Kracun Knitwaer er en feminin kjole, inspireret af tidløs strik. Perfekt kombination af vintage elegance og nutidig stil. Strik med Sunday fra Sandnes på 2.50 eller 3.00 mm pinde.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Sværhedsgrad

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , ,

Tøjstr. (Baby)

, , , ,

Tøjstr. (Barn)

, , , , ,

Uddybende information

Ingeborgs Dansekjole fra Kracun Knitwear er en strikket kjole - et hit til de mindstes gaderobe. Kjolen er delikat og feminin, inspireret af nostalgisk strik fra Tines mormors barndom. Kjolen lukkes let med en knap i nakken bagpå, hvilket gør påklædningen ubesværet. Det øverste stykke strikkes frem og tilbage for optimal komfort. Ingeborg Cardigan fra Kracun Knitwear strikkes med Sunday fra Sandes eller Yaku fra CaMaRose på 2.50 eller 3.00 mm pind.

Lidt om

Kracun Knitwear

Jeg er Tine, mor til 3 skønne børn. Jeg arbejder som folkeskolelærer om dagen, om aftenen er jeg strikkedesigner. Jeg begyndte at udvikle opskrifter i 2020 - primært til min datter. Siden da, er der også kommet designs til både drenge, mænd og kvinder. Jeg laver tidløse og elegante designs, med inspiration fra 'dengang mormor var barn'. Strik er mit vidundermiddel mod hverdagens stress og jag.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Alvas Flæsekjole

Kopenhagen Knitting

Knit Across Sweater

Knit & Relax CPH

Strikkeprøvecardiganen

Trines Ret og Vrang x YARNBOOK

Villa Pullover

Vibely Strik

En Basis Sweater

Strikogkaffe

Falkes Kyse

Kracun Knitwear

Remnants Slipover

Knit & Relax CPH

Fuzzypop Sweater

Uhlala Knitwear

Checkpoint Sweater

Uhlala Knitwear