Ingrid Jumpsuit

Om Ingrid Jumpsuit

Denne skønne heldragt er strikket til de mindste. En heldragt der kan bruges til alle årstider, som er enkel og super anvendelige med en ribkant nederst på buksebenene og ærmekant. Flæserne er med til at give heldragten et smukt udtryk.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Struktur og teknik

, , , ,

Sværhedsgrad

Uddybende information

Ingrid Jumpsuit af Apple of My Eye er en skøn heldragt strikket til de mindste. En heldragt der kan bruges til alle årstider, som er enkel og super anvendelige med en ribkant nederst på buksebenene og ærmekant. Flæserne er med til at give heldragten et smukt udtryk. Ingrids Jumpsuit er strikket i glatstrik med ribkant i ben, ærmer, hals og knappekant. Den strikkes nedefra og op og er strikket i glatstrikning. Den er strikket i økologisk garn fra knudegarn eller andre garn alternativer på en pind 2.5 og 3.

Lidt om

Apple Of My Eye

Jeg er Lotte, bor i Skotterup i et gammelt fiskerhus fra 1860 med min mand og hunden Karla. Vores fritid går med havearbejde, vandreture, og en masse timer i mit strikkestudie i vores anneks. Min baggrund er i IT-branchen, men udvikler nu strikkeopskrifter til store og små. Er forfatter til to strikkebøger, den ene er inspireret fra USA, hvor vi har boet og den anden nyeste bog "ET HAV AF MASKER" hylder gamle sømandstrøjer med tidløse designs inspireret af M/S Museet for Søfart.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Tekstur Sweater

Strikogkaffe

Falkes Hentesæt

Kracun Knitwear

Belladonna Sweater

Uhlala Knitwear

The Spring cardigan

BelongsToMyMom

Provencetrøjen

Kopenhagen Knitting

Ruffle Blouse

Apple Of My Eye

Astrid Cardigan

Apple Of My Eye

Simple Slippers

Hooked By Cille

Lace It Up

Lykke Strik