Julle på himmelflugt

Om Julle på himmelflugt

Julle på himmelflugt af Trines Makværk er en hæklet julemand, der er taget på himmelflugt i en skøn hæklet luftballon. Julle bliver ca. 25 cm og det samme bliver luftballonen. Målet på den samlede kreation afhænger af, hvordan du ønsker, den skal se ud. Den hækles med nål 3.5 i flere forskellige garnkvaliteter og vi henviser til at se opskriften, for yderligere information. 
Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

Sprog

Sværhedsgrad

Uddybende information

Julle på himmelflugt er en hæklet julemand der er taget på himmelflugt i en skøn hæklet luftballon. Julle bliver ca. 25 cm og det samme bliver luftballonen – målet på den samlede kreation afhænger af, hvordan du ønsker, den skal se ud. Den hækles med nål 3.5 i flere forskellige garnkvaliteter og vi henviser til at se opskriften, for yderligere information. 
Trines Makværk er kendt for sit unikke og kreative juleunivers, og Julle på Himmelflugt er ingen undtagelse. Den tilføjer et strejf af nordisk hygge og julestemning til ethvert rum og er perfekt til at pynte op til jul eller give som en hjertevarm gave til en, du holder af. Hvilke børn vil ikke have Julle hængende i en hyggelig krog.
Se alle hækleopskrifter fra Trines Makværk hér

Lidt om

Trines Makværk

Trine fra Trines Makværk drages mod de lidt skæve eksistenser - ikke kun i det virkelige liv men også i hækleuniverset. Ofte har Trines designs et legende udtryk, og hun fortæller at de bærer præg af at være udtænkt i en skør, sjov, humørfyldt og krøllet hjerne. Hendes mission er at udvikle opskrifter, alle kan forstå og at omdefinere begrebet “Makværk”.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Flamingoen Flora

Brystingsunivers

Mini Konrad

By Trine Møller

Giraffen Raffina

Brystingsunivers

Karla Kanin

Farveladeleg

Swirly Bauble No. 7

Yarntales for NoVah

Jule Slow Kone

Creajunkie

Slow Kanin

Creajunkie

De 3 aber

Trines Makværk

Påskeægs-Kaninka

Trines Makværk

Magnus Tagmus

Trines Makværk