Kalender-julemand

Om Kalender-julemand

Kalender-julemanden er en super sød hæklet julemand, hæklet med nål 3.5 og måler ca. 85 cm i sin fulde længde og siddende er han ca. 45 cm. Han sidder sødt og holder styr på de artige børn. Kan hækles i flere forskellige garnkvaliteter og vi henviser til at se opskriften, for yderligere information. Denne søde julemand har en nuttet udformning og er håndlavet med kærlighed og omhu.
Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

Sprog

Sværhedsgrad

Uddybende information

Kalender-julemanden er en super sød hæklet julemand, hæklet med nål 3.5 og måler ca. 85 cm i sin fulde længde og siddende er han ca. 45 cm. Han sidder sødt og holder styr på de artige børn. Hækles i flere forskellige garnkvaliteter og vi henviser til at se opskriften, for yderligere information. 
Trines Makværk er kendt for at skabe unikke og kreative juleprodukter, og juleelgen er ingen undtagelse. Den tilføjer et strejf af nordisk hygge og julestemning til ethvert rum og er perfekt til at pynte op til jul eller give som en hjertevarm gave til en, du holder af. Med Kalender-julemanden fra Trines Makværk får du en skøn juleven, der minder alle om den glæde, der følger med julens ankomst.
Se alle hækleopskrifter fra Trines Makværk hér

Lidt om

Trines Makværk

Trine fra Trines Makværk drages mod de lidt skæve eksistenser - ikke kun i det virkelige liv men også i hækleuniverset. Ofte har Trines designs et legende udtryk, og hun fortæller at de bærer præg af at være udtænkt i en skør, sjov, humørfyldt og krøllet hjerne. Hendes mission er at udvikle opskrifter, alle kan forstå og at omdefinere begrebet “Makværk”.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Mini Frida

By Trine Møller

Jule Elg

Trines Makværk

Julle på himmelflugt

Trines Makværk

T Slow Rex

Creajunkie

Elefanten i rummet

Trines Makværk

Bellis Hårbånd

Farveladeleg

Mini Ea

By Trine Møller

Gurli og Co.

Trines Makværk

Jule Slow Mand

Creajunkie