Katrin Mittens Junior

Om Katrin Mittens Junior

Katrin Mittens Junior er et par børneluffer med et klassisk færøsk mønster, som er perfekt til efterår og vinter. Man kan strikke lufferne i fire forskellige størrelser.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Barn)

, , , , , , ,

Tøjstr. (Baby)

Uddybende information

Katrin Mittens Junior (Katrin Luffer Junior) af Knitlidt er et par børneluffer med et klassisk færøsk mønster, som er perfekt til efterår og vinter. Man kan strikke lufferne i fire forskellige størrelser: 1 (= 2 år), 2 (= 3-4 år), 3 (= 5-7 år) og 4 (= 8-10 år). Katrin Mittens er inspireret af et af de mange traditionelle færøske mønstre, som findes i bogen Færøske Strikkemønstre (Originaltitel: Føroysk Bindingarmynstur) af Hans M. Debes (1932). Luffen udvider sig i almen brug. Du kan benytte garnet Jawoll fra Lang Yarns på en pind 3. Lufferne findes også i en voksen udgave: Katrin Mittens.  

Lidt om

Knitlidt

Mit navn er Camilla Grady, og jeg er en 24-årig lærerstuderende, strikke- og kaffe-entusiast, som udvikler strikkeopskrifter i min fritid. Som halv-amerikaner og dansker med færøsk afstamning, er jeg lidt af en kulturel cocktail, hvilket mit strik også bærer præg af. Derfor valgte jeg navnet Knitlidt (strik lidt eller knit a bit), da det er en blanding af mine to modersmål: engelsk og dansk. Mange af mine opskrifter er inspireret af den færøske strikkekultur bl.a. ”Katrin”, ”Nora” og ”Siri".

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Basset Huen

Créadia Studio

My Daisy Shawl

BelongsToMyMom

Embla Hue

Knitamore

Blossom Leaf Scarf

Knit & Relax CPH

FABtasken (NO)

FAB.strikk

Lykke Beret

Lykke Strik

Bellis Hårbånd

Farveladeleg

Junibakkensløjfer

Kracun Knitwear