Kirstina Mittens Junior

Om Kirstina Mittens Junior

Kirstina Mittens Junior – er et par unisex børneluffer med et stribet diamantmønster, som er perfekt til efteråret og kølige aftener.

Designer

Håndværk

Struktur og teknik

, , , , ,

Sprog

Sværhedsgrad

Pind og nålestørrelse

Løbelængde pr. 50 g.

Strikke- og hæklefasthed

Tøjstr. (Baby)

Tøjstr. (Barn)

, , , , , , ,

Uddybende information

Kirstina Mittens Junior (Kirstina Luffer Junior) af Knitlidt er et par børneluffer med et nordisk inspireret stjernemønster, som er perfekt til efterår og vinter. Man kan strikke lufferne i fire forskellige størrelser: 1 (= 2 år), 2 (= 3-4 år), 3 (= 5-7 år) og 4 (= 8-10 år). Bemærk: Hvis lufferne strikkes i 100% uld, filter og skrumper lufferne i almen brug og, hvis de strikkes i strømpegarn, udvides de i almen brug. De strikkes i Jawoll fra Lang Yarns (50 g = 210 m) på pind 3.

Lidt om

Knitlidt

Mit navn er Camilla Grady, og jeg er en 24-årig lærerstuderende, strikke- og kaffe-entusiast, som udvikler strikkeopskrifter i min fritid. Som halv-amerikaner og dansker med færøsk afstamning, er jeg lidt af en kulturel cocktail, hvilket mit strik også bærer præg af. Derfor valgte jeg navnet Knitlidt (strik lidt eller knit a bit), da det er en blanding af mine to modersmål: engelsk og dansk. Mange af mine opskrifter er inspireret af den færøske strikkekultur bl.a. ”Katrin”, ”Nora” og ”Siri".

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Junibakkensløjfer

Kracun Knitwear

FABtasken (NO)

FAB.strikk

CL’s Hue

Kracun Knitwear

Olgas Hårbånd

Farveladeleg

Nova Scarf

Notperfectknit

Karla Collar

Apple Of My Eye

The Square Scarf

BelongsToMyMom

My Daisy Shawl

BelongsToMyMom