Kirstina Mittens

Om Kirstina Mittens

Kirstina Mittens – er et par unisex luffer med et stribet diamantmønster, som er perfekt til efteråret og kølige aftener.

Designer

Håndværk

Struktur og teknik

, , , , ,

Sprog

Sværhedsgrad

Pind og nålestørrelse

Løbelængde pr. 50 g.

Strikke- og hæklefasthed

Uddybende information

Kirstina Mittens (Kirstina Luffer) af Knitlidt er et par unisex luffer med et nordisk inspireret mønster, som er perfekt til efterår og vinter. Lufferne kan strikkes i tre forskellige størrelser: 1 (2) 3. Bemærk: Hvis lufferne strikkes i 100% uld, filter og skrumper lufferne i almen brug og, hvis de strikkes i strømpegarn, udvides de i almen brug. De strikkes i 100 g Jawoll fra Lang Yarns (50 g = 210 m) på pind 3.

Lidt om

Knitlidt

Mit navn er Camilla Grady, og jeg er en 24-årig lærerstuderende, strikke- og kaffe-entusiast, som udvikler strikkeopskrifter i min fritid. Som halv-amerikaner og dansker med færøsk afstamning, er jeg lidt af en kulturel cocktail, hvilket mit strik også bærer præg af. Derfor valgte jeg navnet Knitlidt (strik lidt eller knit a bit), da det er en blanding af mine to modersmål: engelsk og dansk. Mange af mine opskrifter er inspireret af den færøske strikkekultur bl.a. ”Katrin”, ”Nora” og ”Siri".

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.