Knitlidt Beanie

Om Knitlidt Beanie

Knitlidt Beanie er en tyk og varm hue særligt egnet til vinterbrug. Huen har en ombukket kant, er strikket i glatstrik og har indtagninger fire steder, som giver huen den fine runde facon.

Designer

Håndværk

Pind og nålestørrelse

Løbelængde pr. 50 g.

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

,

Tøjstr. (Voksen)

, ,

Sværhedsgrad

Uddybende information

Knitlidt Beanie (hue) af Knitlidt er en tyk og varm hue særligt egnet til vinterbrug. Huen har en ombukket kant, er strikket i glatstrik og har indtagninger fire steder, som giver huen den fine runde facon. For at opnå et melerede udtryk, skal man strikke med to tråde i forskellige farver. Det kunne for eksempel være 2 tråde Merino 120 fra Lang Yarns. Der bruges her en pind 4,5 og 5.

Lidt om

Knitlidt

Mit navn er Camilla Grady, og jeg er en 24-årig lærerstuderende, strikke- og kaffe-entusiast, som udvikler strikkeopskrifter i min fritid. Som halv-amerikaner og dansker med færøsk afstamning, er jeg lidt af en kulturel cocktail, hvilket mit strik også bærer præg af. Derfor valgte jeg navnet Knitlidt (strik lidt eller knit a bit), da det er en blanding af mine to modersmål: engelsk og dansk. Mange af mine opskrifter er inspireret af den færøske strikkekultur bl.a. ”Katrin”, ”Nora” og ”Siri".

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Nova Shawl

Notperfectknit

Mini Twist Scarf

Knit & Relax CPH

Vintersnoninger 4

Kracun Knitwear

Holly Scarf (NO)

Notperfectknit

Holly Scarf

Notperfectknit

Bellis Hue

KnitVik

Vintersnoninger 2

Kracun Knitwear

Fnok Kyse

Kopenhagen Knitting