Lærkes Hårbånd

Om Lærkes Hårbånd

Lærkes Hårbånd fra Farveladeleg er perfekt til hverdag og til fest. Kombinationen af det farverige garn og perlerne, gør dette hårbånd ekstra unikt.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Sværhedsgrad

Uddybende information

Lærkes Hårbånd fra Farveladeleg er et festligt hæklet hårbånd med perler. Hårbåndet kan tilpasses i et væld af forskellige stilarter, alt afhængigt af de perler, du vælger at bruge. Hårbåndet hækles efter hovedmål, og bindebåndet tilføjes i hver ende som det sidste trin. Starten af hver række indledes med luftmasker, og der vendes også med luftmasker. Lærkes Hårbånd kan bruges både til hverdag og festlige begivenheder. Lærkes Hårbånd fra Farveladeleg hækles i bomuldsgarn 8/4 på nål 3.00 mm.

Lidt om

Farveladeleg

Alting bliver bare lidt nemmere, når man har det sjovt imens. Derfor er Farveladeleg skabt ud fra en vision om at få mere leg og glæde ind i hverdagen. Der må gerne være plads til at gå på opdagelse, sprælle lidt og putte glimmer på. I 2022 blev Farveladeleg skabt og den første opskrift på en kanin blev skrevet ned, testet og udgivet. Her et år efter, er mange tidlige designs blevet til opskrifter, mens mange nye er kommet til. En verden fuld af farver og leg og jeg håber, du har lyst følge med.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Copper It Up

Lykke Strik

Tekstur Sweater

Strikogkaffe

Betty Slow

Creajunkie

Hav Slow

Creajunkie

Bellis Hårbånd

Farveladeleg

Eventyrhue

Kracun Knitwear

Junivotten (NO)

FAB.strikk

Flæsescrunchies

Kracun Knitwear

The Square Scarf

BelongsToMyMom