Lilli Sweater

Om Lilli Sweater

Lille Sweater fra Uhlala Knitwear er en yderst smuk og feminin strikket sweater, med flotte voluminøse ærmer og flot struktur.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

,

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , , , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , , , ,

Uddybende information

Lilli Sweater fra dygtige Uhlala Knotwear, er en smuk strikket sweater, opkaldt efter Uhlala's mormor, som var en af hendes største strikkeidoler. Lilli Sweater er strikket med yndefulde voluminøse ærmer, et oversized fit og en masse struktur, som virkelig gør sweateren enormt smuk.   Lille Sweater strikkes i Jawoll strømpegarn fra Lang Yarns, Merino 200 bébé color fra Lang Yarns og Angel silk mohair fra by Permin på pind 6.00 mm og 7.00 mm.

Lidt om

Uhlala Knitwear

Mine opskrifter er skrevet ud fra, hvad jeg selv manglede som nystrikker, med fokus på en overskuelig opskrift, med masser af online-links til "HOW TO DO" videoer. Jeg ved, at strik er med til at give ro, hjælpe tankemylder på afveje og skabe sammenhold blandt forskellige mennesker på tværs af alder, køn og land. Og jeg mener oprigtigt, at alle kan lære at strikke! Det kræver faktisk bare et par strikkepinde, lidt garn, en del tålmodighed og så YouTube. Så det er bare at springe ud i det.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Throwback Sweater

Notperfectknit

The Spring Sweater

BelongsToMyMom

No. 11

VesterbyCrea

Slow Morning Slipover

Kracun Knitwear

See Through My Sweater

Uhlala Knitwear

No. 44 Chunky

VesterbyCrea

Northern Light Sweater

Knit & Relax CPH

Jasmin Nederdel (EN)

Nordic Yarn Art

No. 38

VesterbyCrea