Martha Slipover

Om Martha Slipover

Martha Slipover er strikket med en flæse i taljen og en dobbelt ribstrikket kant ved halskant og ærmegab, som giver et spændende udtryk.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

Sprog

Struktur og teknik

, , ,

Sværhedsgrad

Uddybende information

Martha Slipover af Apple of My Eye er strikket med en flæse i taljen og en dobbelt ribstrikket kant ved halskant og ærmegab, som giver et spændende udtryk. Martha Slipover strikkes nedefra og op, og er strikket i glatstrikning med en dobbelt ribstrikket kant ved hals og langs ærmegab, derudover er der en flæse i taljen. Martha Slipover er strikket i Tynn Line og Tynn Silk Mohair fra Sandnes eller andre garn alternativer på pind 3 og 4.

Lidt om

Apple Of My Eye

Jeg er Lotte, bor i Skotterup i et gammelt fiskerhus fra 1860 med min mand og hunden Karla. Vores fritid går med havearbejde, vandreture, og en masse timer i mit strikkestudie i vores anneks. Min baggrund er i IT-branchen, men udvikler nu strikkeopskrifter til store og små. Er forfatter til to strikkebøger, den ene er inspireret fra USA, hvor vi har boet og den anden nyeste bog "ET HAV AF MASKER" hylder gamle sømandstrøjer med tidløse designs inspireret af M/S Museet for Søfart.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Softpuff Sweater

Uhlala Knitwear

Flashdance Dress

Uhlala Knitwear

En Basis Cardigan

Strikogkaffe

The Deeply Relax Sweater

Knit & Relax CPH

Coco Swirl Sweater

JoJo Knitwear

Viggos Trøje

Kopenhagen Knitting

Candyfloss Sweater

Knit & Relax CPH

Bichon Kjolen

Créadia Studio

Hot Blush Sweater

Uhlala Knitwear

Debut Sweater

JoJo Knitwear