No. 33

Om No. 33

Denne fine top er strikket i vævestrik, og er en rigtig god trøje at bruge både selv, men også over en langærmet trøje. Vævestrikken giver toppen en rigtig flot, og spændende struktur.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

,

Sværhedsgrad

Struktur og teknik

,

Tøjstr. (Voksen)

, , , , ,

Uddybende information

VesterbyCrea.No.33 er en vest strikket med Garter Slip Stitch. Modellen strikkes oppefra og ned. I begyndelsen af bærestykket strikkes rygstykket med Garter Slip Stitch. Forstykkerne strikkes én ad gangen med et par udtagninger og strikkes sammen til ét forstykke. Forstykket strikkes frem og tilbage på samme måde som rygstykket. Kroppen strikkes ved at samle for-og bagstykket, hvor der strikkes videre rundt i Garter Slip Stitch. Kroppen afsluttes med en kant der strikkes hhv. ret og vrang og afsluttes med elastisk aflukning. De korte ærmekanter samles op langs armåbningerne og strikkes frem og tilbage med indtagninger og afsluttes med elastisk aflukning. Halskanten strikkes ved at samle masker op og strikkes rundt skiftevis ret og vrang. Vesten er monteringsfri.

Lidt om

VesterbyCrea

Bag VesterbyCrea står designeren Thea Vesterby. Thea er uddannet fra Copenhagen Business School i Design & Communication, og arbejder i dag hos Valtech med digitale løsninger. Når hun så har fri, kan I finde hende som VesterbyCrea, hvor det er strikken og de dejlige designs, der bliver kræset og puslet om. VesterbyCrea finder inspirationen til hendes skønne designs i hverdagens mode og med en masse gode input fra hendes to teenage døtre.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

No. 33

VesterbyCrea

Slow Morning Slipover

Kracun Knitwear

The Spring Vest

BelongsToMyMom

Ahsoka Slipover

Créadia Studio

Ahsoka Slipover (EN)

Créadia Studio

My Vest

Apple Of My Eye

Vera Vest

Apple Of My Eye

Miss Sophie’s Vest

BelongsToMyMom