No. 37

Om No. 37

Dette er en tæt sweater, som er strikket i flere farver, og også i mønster, hvilket giver trøjen et helt bestemt udtryk. Den høje hals er strikket i retstrik, modsat ærmerne der er i rib.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , , ,

Uddybende information

I begyndelsen af bærestykket strikkes rygstykket i Garter Slip Stitch/retstrik. Forstykkerne strikkes ét ad gangen med et par udtagninger og strikkes sammen til ét forstykke. Forstykket strikkes frem og tilbage på samme måde som rygstykket. Kroppen strikkes ved at samle for-og bagstykket, hvor der strikkes videre rundt i Garter Slip Stitch/retstrik. Kroppen afsluttes med en ribkant og elastisk aflukning. Ærmerne samles op langs ærmegabet og strikkes rundt med Garter Slip Stitch og afsluttes med en ribkant og elastisk aflukning.

Lidt om

VesterbyCrea

Bag VesterbyCrea står designeren Thea Vesterby. Thea er uddannet fra Copenhagen Business School i Design & Communication, og arbejder i dag hos Valtech med digitale løsninger. Når hun så har fri, kan I finde hende som VesterbyCrea, hvor det er strikken og de dejlige designs, der bliver kræset og puslet om. VesterbyCrea finder inspirationen til hendes skønne designs i hverdagens mode og med en masse gode input fra hendes to teenage døtre.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Simplicity Sweater

Knit & Relax CPH

Delta Sweater (EN)

Créadia Studio

Knuds Sweater Baby

Kracun Knitwear

Shackleton Sweater

Knit & Relax CPH

Embrace Me Sweater

Uhlala Knitwear

No. 16

VesterbyCrea

Betty Banana Sweater

Uhlala Knitwear

The Deeply Relax Sweater

Knit & Relax CPH

Kilimanjaro Sweater

Knit & Relax CPH

Aislin Blouse

Knitamore