No. 41

Om No. 41

VesterbyCrea.No.41 er en perfekt sweater til strikkeentusiaster! Den strikkes oppefra og ned med mønsterstrik. Bærestykket begynder med rygstykket, og forstykkerne strikkes sammen med en udskæring. Kroppen og ærmerne strikkes med samme mønster og afsluttes med en flot kant. Halskanten strikkes også og afsluttes med tubular italiensk aflukning. Den bedste del? Den er monteringsfri, så du kan tage den på, når du er færdig med at strikke. Sæt dig ned med dine strikkepinde og lad dig fordybe i dette skønne projekt!
No. 41 er strikket i en tråd ‘Carpe Diem’ fra Lang Yarns der løber 90 m./ 50 g.
Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

, , ,

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , , ,

Uddybende information

VesterbyCrea.No.41 er den perfekte sweater til dig, der elsker lidt udfordringer med strikketøjet. Den er lavet med mønsterstrik og strikkes oppefra og ned. Det er så hyggeligt at se mønsteret tage form, mens du strikker.
Bærestykket starter med rygstykket, som er strikket med det smukke mønster. Forstykkerne er lige så dejlige at strikke og skal strikkes ét ad gangen med et par udtagninger for at danne halsudskæringen, før de strikkes sammen til ét forstykke.
Kroppen er let at strikke, når først for- og bagstykket er samlet, og det smukke mønster fortsætter hele vejen rundt. Du afslutter kroppen med en dobbeltribkant og elastisk aflukning, som giver en flot afslutning.
Ærmerne samles op langs ærmåbningerne og strikkes rundt med det samme mønster som kroppen. De afsluttes også med en flot dobbeltribkant og elastisk aflukning.
Til sidst strikker du halskanten ved at samle masker op og strikke rundt i rib. Den afsluttes med en elegant tubular italiensk aflukning. Og det bedste af det hele er, at denne sweater er monteringsfri, så du kan tage den på med det samme, når du er færdig med at strikke den.
Så sæt dig godt til rette, find dine strikkepinde og lad dig fordybe i dette skønne strikkeprojekt. Du vil elske at strikke VesterbyCrea.No.41!

Lidt om

VesterbyCrea

Bag VesterbyCrea står designeren Thea Vesterby. Thea er uddannet fra Copenhagen Business School i Design & Communication, og arbejder i dag hos Valtech med digitale løsninger. Når hun så har fri, kan I finde hende som VesterbyCrea, hvor det er strikken og de dejlige designs, der bliver kræset og puslet om. VesterbyCrea finder inspirationen til hendes skønne designs i hverdagens mode og med en masse gode input fra hendes to teenage døtre.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.