Nora Mittens - Winter Edition

Om Nora Mittens - Winter Edition

Nora Mittens – Winter Edition er et par unisex luffer med et nordisk inspireret stjernemønster, som er perfekt til vinter. Lufferne kan strikkes i tre forskellige størrelser.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , ,

Sværhedsgrad

Uddybende information

Nora Mittens - Winter Edition (Nora Luffer - Vinter Version) af Knitlidt er et par unisex luffer med et nordisk inspireret stjernemønster, som er perfekt til vinter. Lufferne kan strikkes i tre forskellige størrelser: 1 (2) 3. BemærkLufferne er strikket i uld/alpaka, som gør at lufferne filter og skrumper i almen brug.  Lufferne er strikket på pind 3,5 med tykt garn, som gør lufferne ekstra varme. Lufferne er strikket i Merino+ fra Lang Yarns. Lufferne er vinter udgaven af originalen Nora Mittens.

Lidt om

Knitlidt

Mit navn er Camilla Grady, og jeg er en 24-årig lærerstuderende, strikke- og kaffe-entusiast, som udvikler strikkeopskrifter i min fritid. Som halv-amerikaner og dansker med færøsk afstamning, er jeg lidt af en kulturel cocktail, hvilket mit strik også bærer præg af. Derfor valgte jeg navnet Knitlidt (strik lidt eller knit a bit), da det er en blanding af mine to modersmål: engelsk og dansk. Mange af mine opskrifter er inspireret af den færøske strikkekultur bl.a. ”Katrin”, ”Nora” og ”Siri".

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

BriocheBeanie

VesterbyCrea

The Daisy Beret

BelongsToMyMom

Scarf It Up

Lykke Strik

Margot Taske (NO)

Nordic Yarn Art

Diamant Huen (EN)

Nordic Yarn Art

Josefines Sommerkyse

Kracun Knitwear

Peruvian Sweater

Kopenhagen Knitting

Jasminhals (NO)

Nordic Yarn Art