Nordic Nights Cardigan

Om Nordic Nights Cardigan

Nordic Nights Cardigan fra Jojo Knitwear er en strikket cardigan med et stilfuldt mønster. Cardiganen kan styles på mange måder, og bruges til kølige sommeraftener samt kolde vinterdage.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , , ,

Uddybende information

Nordic Nights Cardigan fra Jojo Knitwear er en varm og elegant strikket cardigan. Strikningen begynder nede fra og bevæger sig op til ærmegabene på rundpind, hvorefter bagstykket og forstykkerne tager form hver for sig. Afslutningsvis tilføjer du den smukke halskant. Enkel strikning, tidløs elegance – Nordic Nights Cardigan bliver din nye favorit til kølige nætter. Nordic Nights Cardigan strikkes i en tråd Alpaka 3 fra Isager sammen med en tråd Silk Mohair fra Isager på pind 7.00 mm.

Lidt om

JoJo Knitwear

Mit navn er Ane Marie Ambt Kofod - er født og opvokset i Nordjylland. Jeg blev uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding og senere som skrædder. Til hverdag designer jeg brude- og gallakjoler i mit eget skrædderi. Jeg har altid elsket at strikke og husker hvordan lurede min mor og mormors håndarbejde. Det fængede mig fuldstændig. Jeg ser frem til at dele mine ideer med jer.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Elinas Buksedragt

Kracun Knitwear

My Daisy Dream

BelongsToMyMom

Softpuff Sweater

Uhlala Knitwear

Basic Tee

Knit & Relax CPH

Restefætter Sweater

Uhlala Knitwear

Pearly Puff Sweater

JoJo Knitwear

My Vest

Apple Of My Eye

Restefætter Dress

Uhlala Knitwear

Ingas Restevest

Frejasknit

Dagnykjole

Kracun Knitwear