Novice Scarf

Om Novice Scarf

Novice Scarf er et blødt og let tørklæde strikket i merinould og kashmir eller alpakauld. Tørklædet kan også fungere som bandana.

Designer

Løbelængde pr. 50 g.

,

Håndværk

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Sværhedsgrad

Uddybende information

Novice Scarf (Novice Tørklæde) af Knitlidt er et blødt og let tørklæde strikket i merinould og kashmir eller alpakauld. Tørklædet kan også fungere som bandana. Tørklædet bliver knap 20% bredere og knap 10% smallere i brug. Hvis man ønsker et varmere tørklæde, kan man tilføje en følgetråd. Tørklædet er nybegyndervenligt med et enkelt hulmønster og hurtigt strikket, da det strikkes på pind 6 mm. Du kan benytte Arwetta fra Filcolana sammen med Tilia fra Filcolana, eller lignende restgarn.

Lidt om

Knitlidt

Mit navn er Camilla Grady, og jeg er en 24-årig lærerstuderende, strikke- og kaffe-entusiast, som udvikler strikkeopskrifter i min fritid. Som halv-amerikaner og dansker med færøsk afstamning, er jeg lidt af en kulturel cocktail, hvilket mit strik også bærer præg af. Derfor valgte jeg navnet Knitlidt (strik lidt eller knit a bit), da det er en blanding af mine to modersmål: engelsk og dansk. Mange af mine opskrifter er inspireret af den færøske strikkekultur bl.a. ”Katrin”, ”Nora” og ”Siri".

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Bergens Bøllehat (NO)

Nordic Yarn Art

Chunky Elefant

Kracun Knitwear

Chunky hue

Mosterflet

Kong Gulerod

Trines Makværk

Hav Slow

Creajunkie

Sildebens Påskeæg

Yarntales for NoVah

Margot Taske (NO)

Nordic Yarn Art