Nussefanten

Om Nussefanten

Sødeste Nussefanten af Hooked by Cille er en uundværlig og tryg tilføjelse til de allermindste. Lav en kærlig barselsgave til et kommende barn.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Sværhedsgrad

Uddybende information

Nussefanten fra Hooked by Cille. Navnet taler for sig; en cute elefant og nusseklud i kombination. Nussefanten er en sød tilføjelse og en klar favorit til de aller mindste. Nussekluden er perfekt som barselsgave og uundværlig for de fleste babyer. En hjemmelavet gave, lavet med kærlighed til de allermindste. Til Nussefanten bruges hæklenål 3 og 3,5 mm og udgaven på billedet er lavet med Infinity Hearts Baby Merino garn i farve 04. Sværhedsgraden er i kategorien 'Maskemarkør' som kan indeholde forskellige teknikker og mønstre.

Lidt om

Hooked By Cille

Da jeg var barn, lærte min mormor mig at sy, strikke og hækle, og siden da har jeg nydt at fordybe mig i kreative projekter fra tid til anden som et frirum i hverdagen. I 2021 tog jeg for alvor hæklenålen i hånden og begyndte at eksperimentere ud fra fri fantasi. I dag bruger jeg mit kreative frirum til at skabe mine egne hæklerier med fokus på moderne, elegante og funktionelle designs.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Jule Slow Mand

Creajunkie

Dolph

Trines Makværk

Frode får

Trines Makværk

Slow Kanin

Creajunkie

Søvnig Slow

Creajunkie

Magnus Tagmus

Trines Makværk

Mr. Moose

Trines Makværk

Sprutte

Trines Makværk

Nussefanten

Hooked By Cille

Alpine Scarf

Hooked By Cille