Ruby Sweater

Om Ruby Sweater

Ruby Sweater fra Jojo Knitwear er stilfuld og oplagt til de kolde dage. Den har en skøn høj krave, som beskytter mod kulden. Ruby sweateren kan styles på flere forskellige måder.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , ,

Uddybende information

Ruby Sweater fra Jojo Knitwear er en skøn strikket sweater, som strikkes fra oppefra og ned. Den indeholder sadelskuldre og et dekorativt mønster på både for- og bagsiden. Strikningen påbegyndes med rundpinde fra halsen og fortsætter ned til ærmegabet. Herefter opdeles arbejdet, hvor både for- og bagsiden strikkes individuelt med mønster A, og til sidst strikkes ærmerne i glatstrikning. En skøn tilføjelse til vinter-gaderoben. Ruby Sweater strikkes med en tråd Soft and Wild fra Gepard sammen med en tråd Cashmere Me fra Gepard på pind 4.00 og 4.50 mm.

Lidt om

JoJo Knitwear

Mit navn er Ane Marie Ambt Kofod - er født og opvokset i Nordjylland. Jeg blev uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding og senere som skrædder. Til hverdag designer jeg brude- og gallakjoler i mit eget skrædderi. Jeg har altid elsket at strikke og husker hvordan lurede min mor og mormors håndarbejde. Det fængede mig fuldstændig. Jeg ser frem til at dele mine ideer med jer.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Twist & Cable Sweater

Knit & Relax CPH

En Basis Cardigan

Strikogkaffe

Delta Sweater (EN)

Créadia Studio

Martha Slipover

Apple Of My Eye

My Bolero

Apple Of My Eye

Ariel Top

Lykke Strik

Marcu Polo

Créadia Studio

Tinki Winki Sweater

Uhlala Knitwear

Orange Is The New Black

Knit & Relax CPH