Ruffle Blouse

Om Ruffle Blouse

Bluse med 2 flotte flæser, som giver et spændende udtryk. Blusen er strikket med lange ærmer og har en lille åbning med 2 knapper i nakken. Flæseblusen er fin til den første fest og kan eksempelvis sammensættes med bloomers, gamascher og strømpebukser.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Struktur og teknik

, , , ,

Sværhedsgrad

Uddybende information

Ruffle Blouse af Apple of my eye er en bluse med 2 flotte flæser, som giver et spændende udtryk. Blusen er strikket med lange ærmer og har en lille åbning med 2 knapper i nakken. Den er strikket i Garn 100% Merino uld, BabyUll Lanett fra Sandnes Garn på pind 2.5 og 3.

Lidt om

Apple Of My Eye

Jeg er Lotte, bor i Skotterup i et gammelt fiskerhus fra 1860 med min mand og hunden Karla. Vores fritid går med havearbejde, vandreture, og en masse timer i mit strikkestudie i vores anneks. Min baggrund er i IT-branchen, men udvikler nu strikkeopskrifter til store og små. Er forfatter til to strikkebøger, den ene er inspireret fra USA, hvor vi har boet og den anden nyeste bog "ET HAV AF MASKER" hylder gamle sømandstrøjer med tidløse designs inspireret af M/S Museet for Søfart.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Pearly Puff Sweater

JoJo Knitwear

Basic Cardigan

Apple Of My Eye

En Simpel Kjole

Kopenhagen Knitting

Autumn Cardigan

Knit & Relax CPH

Alpine Raglan Sweater

Hooked By Cille

The Spring cardigan

BelongsToMyMom

Cassiels Vest

Kracun Knitwear