Simpel Sommer Tee (NO)

Om Simpel Sommer Tee (NO)

En enkel T-skjorte med halvlangt erme, som med sin ribbekant ligger pent og buet over den øvre armen. Den store utringningen gjør den luftig og behagelig på en varm sommerdag, og den kan fint styles med en synlig blondestrømpe eller en tynn skjorte/kjole under.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , ,

Uddybende information

Simpel sommer Tee av Dorte Bak er en enkel T-skjorte med halvlange ermer, som med sin ribbekant ligger pent og buet over den øvre armen. Den store utringningen gjør den luftig og behagelig på en varm sommerdag, og den kan fint styles med en synlig blondestrømpe eller en tynn skjorte/kjole under. Blusen strikkes ovenfra, med økninger til raglan. Det strikkes med vendinger over nakken og ermene, slik at du får en myk avslutning av ribbekanten ned mot armhulen og for å forhøye nakken, slik at blusen ikke glir av skuldrene.
Du kan bruke Merida fra Lamana Yarns med pinne 3 og 4.

Lidt om

Dorte Bak

Strik, syning, broderi og andre kreative sysler har fulgt mig helt fra barns ben, men da jeg i 2017 genfandt strikkeglæden efter mange års pause, da tog det virkelig fart. Siden 2018 har jeg udviklet mine egne strikkeopskrifter, som jeg forsøger at gøre så brugervenlige og intuitive som muligt at gå til. Jeg kan godt lide at lave virkelig begyndervenlige ting lige så vel som mere avancerede projekter - generelt er jeg legesyg men også klassisk i min smag, så det afspejler mine designs også.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Candyfloss Sweater

Knit & Relax CPH

Delta Sweater

Créadia Studio

Adriana Cardigan

Kracun Knitwear

Simplicity Sweater

Knit & Relax CPH

Kilimanjaro Sweater

Knit & Relax CPH

Clara Top

Lykke Strik

Pi Camisole (DE)

Créadia Studio

Vigga Wrap (DE)

Notperfectknit