Simpel Sommer Tee

Om Simpel Sommer Tee

En simpel T-shirt med et halvt ærme, der, med sin ribkant, ligger pænt og buet over den øvre arm. Den store udskæring gør den luftig og rar på en varm sommerdag, og den kan fint styles med en synlig blondestrop eller en tynd skjorte/kjole under.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , ,

Uddybende information

Simpel sommer Tee af Dorte Bak er en simpel T-shirt med et halvt ærme, der, med sin ribkant, ligger pænt og buet over den øvre arm. Den store udskæring gør den luftig og rar på en varm sommerdag, og den kan fint styles med en synlig blondestrop eller en tynd skjorte/kjole under. Blusen strikkes oppefra, hvor der tages ud til raglan. Der strikkes med vendemasker over nakke og ærmer, så du får en blød udfasning af ribkanten ned mod armhulen og for at forhøje nakken, så blusen ikke glider af skuldrene. Du kan benytte Merida fra Lamana Yarns på pind 3 og 4.

Lidt om

Dorte Bak

Strik, syning, broderi og andre kreative sysler har fulgt mig helt fra barns ben, men da jeg i 2017 genfandt strikkeglæden efter mange års pause, da tog det virkelig fart. Siden 2018 har jeg udviklet mine egne strikkeopskrifter, som jeg forsøger at gøre så brugervenlige og intuitive som muligt at gå til. Jeg kan godt lide at lave virkelig begyndervenlige ting lige så vel som mere avancerede projekter - generelt er jeg legesyg men også klassisk i min smag, så det afspejler mine designs også.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Wild Thing

Frejasknit

Coco Swirl Sweater

JoJo Knitwear

Softpuff Sweater

Uhlala Knitwear

Alvas Flæsebuks

Kopenhagen Knitting

Cloud Top

KnitVik

My Daisy Dream

BelongsToMyMom

Beach Top

Knit & Relax CPH

Dbl Frills Sweater

Uhlala Knitwear

Pilletrøjen

Dorte Bak

Throwback Sweater

Notperfectknit