Stines Sommernet

Om Stines Sommernet

Stines Sommernet fra Milla Billa er et super fint hæklet net, som, på trods af sit navn, kan bruges året rundt. Du kan hækle det i din yndlingsfarve og style det på mange forskellige måder. Brug det hæklede net som indkøbsnet, strandtaske eller noget helt tredje.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Sværhedsgrad

Uddybende information

Stines Sommernet fra Milla Billa er et super fint hæklet net, som, på trods af sit navn, kan bruges året rundt. Du kan eksperimentere med farver, som du vil. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Nettet hækles i runder, hvilket betyder, at du ikke vender dit arbejde, men hækler bare den ene runde efterfulgt af den næste. Det færdige net måler 35 x 38 cm. Stines Sommernet fra Milla Billa hækles i Drops Safran på nål 3.00 mm.

Lidt om

Milla Billa

Tasker, tilbehør og tæpper er nogle af de mange projekter Camilla, kvinden bag Milla Billa har fundet glæde i at lave. Camillas designs tager oftest inspiration hos nogle hun har kær, som fortjener en lille gave. Med gode ideér og kærlighed, blev disse gaver med tiden til opskrifter. Camillas hæklerejse begyndte under en sygemelding, som maske for maske blev til en raskmelding og hæklenålen hang stadig fast 3 år senere, hvor MillaBilla blev til, med moderne designs og grydelapper i lange baner.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Vintersnoninger 1

Kracun Knitwear

The Daisy Clutch Mini

BelongsToMyMom

Falkes Kyse

Kracun Knitwear

The Daisy Scarf

BelongsToMyMom

BriocheBeanie

VesterbyCrea

Matteos Hue

Kracun Knitwear

Fredes Elefanthue

Kopenhagen Knitting

Scarf It Up

Lykke Strik

Diamant Huen (NO)

Nordic Yarn Art