Straight & Purl Sweater

Om Straight & Purl Sweater

Straight & Pearl Sweateren er en luftig let sweater, der strikkes nedefra og op. Men sine ¾ lange ærmer, kan den bruges året rundt, både på en solrig forårsdag eller en kold vinterdag, med en tynd langærmet indenunder.

Modellen strikkes med en tråd Nord og en tråd Kid Silk

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

,

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , ,

Uddybende information

Straight & Pearl Sweateren er en luftig let sweater, der strikkes nedefra og op. Men sine ¾ lange ærmer, kan den bruges året rundt, både på en solrig forårsdag eller en kold vinterdag, med en tynd langærmet indenunder. Krop og ærmer strikkes rundt på rundpind efter diagram med vrang og drejet ret masker når der strikkes på rundpind. Når der strikkes frem og til bage på rundpind (bryst + ryg) strikkes der ret og drejet vrang. Ribben for neden strikkes ligeledes frem og tilbage på rundpind, her strikkes der både drejet ret og drejet vrang. Ærmerne strikkes ved at samle masker op i ærmegabet. Til sidst samles der masker på i halskanten og ribkanten i halsen strikkes. Ribkanterne ved ærmerne og i halsen afsluttes med italiensk aflukning. Garnforbrug: Drops Nord:  150 (150) 200 (200) g FV: Lys Beige (Løbelængde 50 g = 170 m) Drops Kid Silk 125 g (125 g) 150 g (150 g) FV Lys Beige (Løbelængde 25 g = 210 m) Modellen strikkes med en tråde Nord og en tråd Kid Silk

Lidt om

Knit & Relax CPH

Charlotte begyndte at strikke, da hun var omkring 10 år, men i den tidlige ungdom blev strikkepindene lagt på hylden, og først fundet frem igen i år 2016. Opskrifter fra Knit & Relax er moderne design med stor variation, lækre detaljer og med fokus på det enkle og funktionelle. Charlotte henter inspiration til hendes designs mange steder fra. Alt lige fra en smuk farve, en struktur, et mønster eller fx en lille detalje.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Løvefaldsweater

Kracun Knitwear

Park Sweater

JoJo Knitwear

Mamãe Sweater

Strikogkaffe

No. 16

VesterbyCrea

Pearly Puff Sweater

JoJo Knitwear

Sharpei Sweater

Créadia Studio

Spring Sweater

Apple Of My Eye

Get Furry Sweater

Uhlala Knitwear

Matteos Sweater Junior

Kracun Knitwear