Teddy Balaclava

Om Teddy Balaclava

Med sit praktiske design, der dækker både hoved, ører og hals, er denne balaclava perfekt til udendørs aktiviteter som skiløb, snowboarding eller en vinterlig gåtur.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

,

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , ,

Uddybende information

Teddy Balaclava af Pauknitte er det ultimative tilbehør til de kolde vinterdage. Lavet af blødt og varmt materiale, holder den dig varm og hyggelig, selv i den strengeste kulde. Med sit praktiske design, der dækker både hoved, ører og hals, er denne balaclava perfekt til udendørs aktiviteter som skiløb, snowboarding eller en vinterlig gåtur.
Materialer brugt er 100 g Mohair bouclé- fra Mohair By Canard, 170 m/100 g - strikkes med 2 tråde. Hertil benyttes en pind 7.

Lidt om

Pauknitte

Min skabelyst startede i 2021, kort tid efter at jeg havde lært at strikke. Jeg er født med en popcornhjerne og blev derfor meget hurtigt opslugt af at omsætte egne ideér til virkelighed, og begyndte derfra at designe opskrifter af ideér der "poppede op" i mit hoved. Jeg er kæmpe stor fan af "weekendprojekter". Derudover elsker jeg at lege med nye farvekombinationer og farveskift- især med udgangspunkt i rester, jeg har liggende derhjemme i forvejen. Det er både bæredygtigt og balsam for sjælen.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Emily Baret

Mille Knit

Margot Taske (EN)

Nordic Yarn Art

Blossom Leaf Scarf

Knit & Relax CPH

The Daisy Clutch Mini

BelongsToMyMom

Ingrid Bonnet

Apple Of My Eye

The Cozy Beanie

BelongsToMyMom

Vanteværk

Strikogkaffe

Holly Scarf (EN)

Notperfectknit