The Cropped One Sweater Junior

Om The Cropped One Sweater Junior

The Cropped One Sweater Junior fra Uhlala Knitwear er en strikket sweater med fine ærmedetaljer. Sweater kan bruges til mange lejligheder.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Tøjstr. (Barn)

, , , , ,

Tøjstr. (Baby)

Sværhedsgrad

Struktur og teknik

, , , , , , , ,

Uddybende information

The Cropped One Sweater Junior fra Uhlala Knitwear er en strikket sweater med høj hals og fine mønsterdetaljer på ærmerne. Den kan nemt tilpasses og strikkes både i en kort og længere udgave, alt efter præferencer. Alle nødvendige teknikker og vejledninger er inkluderet i opskriften, og der er links til videoforklaringer for de fleste af dem.
The Cropped One Sweater Junior fra Uhlala Knitwear strikkes i en tråd Jawoll Sockwoll fra Lang Yarns sammen med en tråd Suri Alpaca fra Lang Yarns.

Lidt om

Uhlala Knitwear

Mine opskrifter er skrevet ud fra, hvad jeg selv manglede som nystrikker, med fokus på en overskuelig opskrift, med masser af online-links til "HOW TO DO" videoer. Jeg ved, at strik er med til at give ro, hjælpe tankemylder på afveje og skabe sammenhold blandt forskellige mennesker på tværs af alder, køn og land. Og jeg mener oprigtigt, at alle kan lære at strikke! Det kræver faktisk bare et par strikkepinde, lidt garn, en del tålmodighed og så YouTube. Så det er bare at springe ud i det.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Mey Camisole (EN)

Créadia Studio

Elinas Ballerina

Kracun Knitwear

Coco Swirl Sweater

JoJo Knitwear

Flæsegalore Cardigan

Uhlala Knitwear

Ahsoka Slipover

Créadia Studio

Restefætter Cardigan

Uhlala Knitwear

Hul Blusen

Dorte Bak

Edith Tee

Notperfectknit

Cassiels Vest

Kracun Knitwear