The Cropped One Sweater Junior

Om The Cropped One Sweater Junior

The Cropped One Sweater Junior fra Uhlala Knitwear er en strikket sweater med fine ærmedetaljer. Sweater kan bruges til mange lejligheder.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Tøjstr. (Barn)

, , , , ,

Tøjstr. (Baby)

Sværhedsgrad

Struktur og teknik

, , , , , , , ,

Uddybende information

The Cropped One Sweater Junior fra Uhlala Knitwear er en strikket sweater med høj hals og fine mønsterdetaljer på ærmerne. Den kan nemt tilpasses og strikkes både i en kort og længere udgave, alt efter præferencer. Alle nødvendige teknikker og vejledninger er inkluderet i opskriften, og der er links til videoforklaringer for de fleste af dem.
The Cropped One Sweater Junior fra Uhlala Knitwear strikkes i en tråd Jawoll Sockwoll fra Lang Yarns sammen med en tråd Suri Alpaca fra Lang Yarns.

Lidt om

Uhlala Knitwear

Mine opskrifter er skrevet ud fra, hvad jeg selv manglede som nystrikker, med fokus på en overskuelig opskrift, med masser af online-links til "HOW TO DO" videoer. Jeg ved, at strik er med til at give ro, hjælpe tankemylder på afveje og skabe sammenhold blandt forskellige mennesker på tværs af alder, køn og land. Og jeg mener oprigtigt, at alle kan lære at strikke! Det kræver faktisk bare et par strikkepinde, lidt garn, en del tålmodighed og så YouTube. Så det er bare at springe ud i det.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Knuds Sweater Baby

Kracun Knitwear

Pai Sweater

Strikogkaffe

No. 43

VesterbyCrea

No. 44

VesterbyCrea

Elinas Flæsedragt

Kracun Knitwear

Adriana Cardigan

Kracun Knitwear

Restefætter Dress

Uhlala Knitwear

No. 20

VesterbyCrea

Gudrun Cardigan

Apple Of My Eye