The Frill Dress no. 1

Om The Frill Dress no. 1

The Frill Dress no. 1 er en smuk og sommerlig kjole, designet af Violi. Denne fine kjole har et smukt hulmønster og volumen i skørtet, som giver et ekstra feminint udtryk.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Struktur og teknik

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Baby)

, , ,

Tøjstr. (Barn)

,

Sprog

Uddybende information

The Frill Dress no. 1 af Violi er den smukkeste kjole til de mindste. Kjolen har et yndigt hulmønster med fine flæser ved skulder og i bunden, og lukkes med knapper bagpå. Denne feminine kjole er helt perfekt til sommerens lune temperature og fungere godt til både hverdag og fest. Den har en let volumen som enhver pige elsker at snurre rundt i. The Grill Dress no. 1 er også meget velegnet som brudepigekjole, til dem der ynder en hjemmeproduceret sag. Til kjolen bruges en hæklenål str. 3,5 mm. I opskriften anbefales det at bruge Karen Klarbæk 8/4 økologisk bomuldsgarn eller tilsvarende garn (50 g = ca. 170 m)  Sværhedsgraden er i kategorien 'Maskemarkør' som kan indeholde forskellige teknikker og mønstre.    

Lidt om

Violi

Jeg startede Violi i 2023 og her designer jeg hæklet tøj til børn. Min hæklerejse startede i 2017, da jeg var gravid med min første datter, men jeg har elsket at være kreativ siden jeg var barn, hvor jeg bl.a. designede, strikkede, og syede tøj til bamser og barbie. Hækling er blevet mit kreative frirum i en travl hverdag, og det jeg bedst kan lide er at finde på nye designs, hækleprocessen og at se resultatet på mine egne eller andres børn.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

The Spring Vest

BelongsToMyMom

Provencetrøjen

Kopenhagen Knitting

Sagas Sweater

Kopenhagen Knitting

I’m Spinning Around

BelongsToMyMom

Ruffle Blouse

Apple Of My Eye

Mamãe Sweater

Strikogkaffe

Splitback Tee

Frejasknit

Popping Sweater

Uhlala Knitwear

Flæsegalore Cardigan

Uhlala Knitwear