The Ladybug Square

Om The Ladybug Square

The Ladybug Square af Violi er en sød hæklet bedstemorrude med en mariehøne på. Du kan bruge bedstemorruderne til at lave The Ladybug Vest af samme designer.

Designer

Pind og nålestørrelse

Håndværk

Sprog

Struktur og teknik

Sværhedsgrad

Uddybende information

The Ladybug Square af Violi er en bedstemorrude med masser af personlighed. Du starter med at hækle mariehønen, og hækler derefter resten af bedstemorruden udenom. Du kan lade mariehønen stå som den er, eller sy ben på den. The Ladybug Square kan bruges til Ladybug Vesten. Du kan hækle bedstemorruden med en hæklenål str. 3,5mm med økologisk bomuldsgarn fra Karen Klarbæk eller tilsvarende garn. Du skal bruge følgende farver: Poppy Red, Black, Optical White, Warm Nature White.  

Lidt om

Violi

Jeg startede Violi i 2023 og her designer jeg hæklet tøj til børn. Min hæklerejse startede i 2017, da jeg var gravid med min første datter, men jeg har elsket at være kreativ siden jeg var barn, hvor jeg bl.a. designede, strikkede, og syede tøj til bamser og barbie. Hækling er blevet mit kreative frirum i en travl hverdag, og det jeg bedst kan lide er at finde på nye designs, hækleprocessen og at se resultatet på mine egne eller andres børn.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Bølge Grydelap

Milla Billa

Jasmin Glasbrik (EN)

Nordic Yarn Art

Gismo

Trines Makværk

Tekstur Sweater

Strikogkaffe

Hæklede Svampe

Farveladeleg

Restefætter Dress

Uhlala Knitwear

Bølge Puden

Milla Billa

Jasminlyslykt (NO)

Nordic Yarn Art