WaveBag (NO)

Om WaveBag (NO)

WaveBag er for deg som elsker vakre strikkede vesker. WaveBag fra Vesterby Crea er designet med det vakreste strikkemønsteret som både er moderne og elegant. Vesken innbyr også til fargevalg og deilige turer til stranden.
WaveBag strikkes med Önling nr. 21 på pinne 4,0 mm.
Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, ,

Sværhedsgrad

Uddybende information

Wavebag fra Vesterbycrea er en nyskapende og moderne taske som skiller seg ut fra mengden. Denne unike vesken kombinerer funksjonalitet med stil, og er perfekt for de som ønsker å tilføre en ekstra bølge av kreativitet til sitt antrekk. Med Wavebag kan du bære med deg dine nødvendigheter med en ekstra dose sjarm og personlighet. Vesken innbyr også til fargevalg og deilige turer til stranden. Den kan strikkes med Önling nr. 21 på pinne 4,0 mm.

Lidt om

VesterbyCrea

Bag VesterbyCrea står designeren Thea Vesterby. Thea er uddannet fra Copenhagen Business School i Design & Communication, og arbejder i dag hos Valtech med digitale løsninger. Når hun så har fri, kan I finde hende som VesterbyCrea, hvor det er strikken og de dejlige designs, der bliver kræset og puslet om. VesterbyCrea finder inspirationen til hendes skønne designs i hverdagens mode og med en masse gode input fra hendes to teenage døtre.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Jasmin Mappe (NO)

Nordic Yarn Art

Flag Bag (NO)

Nordic Yarn Art

Margot Taske (NO)

Nordic Yarn Art

Oliva Totebag

Knitamore

Bergens Tasken (NO)

Nordic Yarn Art

Flag Bag (EN)

Nordic Yarn Art