Yndlingsjulekuglen 2023

Om Yndlingsjulekuglen 2023

Yndlingsjulekuglen 2022 fra Milla Billa er en hæklet julekugle. Den har lækre, bløde former, som rigtig kommer frem, når den hækles i flere forskellige farvekombinationer.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Struktur og teknik

Sværhedsgrad

Uddybende information

Yndlingsjulekuglen 2023 fra Milla Billa er en farverig hæklet julekugle. Julekuglen er designet med bløde former, som er lækkert for øjet. Det kommer det rigtigt frem, når der bruges de forskellige farveskift. Milla Billa har hæklet i de klassiske julefarver: en god mørk rød, hvid og guld. Her er brugt Drops Safran og Lammy Lurex på en 2,50 mm hæklenål.

Lidt om

Milla Billa

Tasker, tilbehør og tæpper er nogle af de mange projekter Camilla, kvinden bag Milla Billa har fundet glæde i at lave. Camillas designs tager oftest inspiration hos nogle hun har kær, som fortjener en lille gave. Med gode ideér og kærlighed, blev disse gaver med tiden til opskrifter. Camillas hæklerejse begyndte under en sygemelding, som maske for maske blev til en raskmelding og hæklenålen hang stadig fast 3 år senere, hvor MillaBilla blev til, med moderne designs og grydelapper i lange baner.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Betty Slow

Creajunkie

Lace It Up

Lykke Strik

Swirly Julesok

Yarntales for NoVah

Kalender-julemand

Trines Makværk

Søvnig Slow

Creajunkie

Julle på himmelflugt

Trines Makværk

Sildebens Keychains

Yarntales for NoVah

Falkes Kyse

Kracun Knitwear

Jule Elg

Trines Makværk