Brug for hjælp

Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål? Så kan du måske finde svar her på siden, hvor vi har samlet alle de oftest stillede spørgsmål hos YARNBOOK.

Medlemsskab

Ja, som medlem får du ubegrænset adgang til samtlige opskrifter på hjemmesiden. Det svære er nok nærmere at beslutte, hvor man skal starte. 😉

Nej, det er desværre ikke muligt eller tilladt at dele et abonnement mellem flere personer.

Der er ingen binding på vores abonnementer. Abonnementet betales automatisk så længe, du har et aktivt abonnement. Vælger du at stoppe dit abonnement, så opsiges det med det samme, og du har stadig adgang i den periode, du allerede har betalt for. Det er ikke muligt at få refundering for den resterende periode

Når du er logget ind på din profil på Yarnbook.com, klikker du på “Min Konto” og herefter på “Medlemskab” og så “Stop Medlemskab”. Du kan altid opsige dit abonnement lige indtil indtil systems træknings-tidspunktet.

Ja det er. Du skal bare gå ind under “Min konto” og herefter trykke på “Medlemskab” og så “genaktiver”.

Som medlem abonnerer du på adgang til et bibliotek af digitale opskrifter. Når du har opsagt dit abonnement, vil dit abonnement være aktivt i resten af den periode, du har betalt for. Har du ikke et gyldigt medlemskab, kan du heller ikke tilgå opskrifterne, dine opslagstavler eller andet indhold. 

Nej vi har desværre ikke en henvisnings-rabat i øjeblikket. Men anbefal os endelig gerne til alle dine venner og veninder, så vi bliver flere, der kan dele skaber-glæden med hinanden!
Er du blogger, influencer eller anden form for erhvervsdrivende har man mulighed for at være en del af vores affiliate løsning. Vil du høre mere om dette, kan du skrive til os på kontakt@yarnbook.com.

Brug

Når du er medlem, kan du, når du er logget ind på din YARNBOOK profil, tilgå alle opskrifterne. Du kan vælge om, du vil se en opskrift eller påbegynde et projekt.

Du har mulighed for at gemme alle dine favorit opskrifter ned i egne personlige opslagstavler. Det giver dig et hyggeligt og brugbart overblik, der gør det nemt at vende tilbage og starte lige det projekt, du har lyst til.

Nej, men det lyder smart ikke? Derfor er det bestemt også med i vores fremtidige overvejelser. Indtil da kan du dog tilgå Yarnbook.com på alle dine enheder og nemt se opskrifterne, hvorend du befinder dig.

Er du allerede logget ind og kan huske din nuværende adgangskode, så kan du skifte denne under “Skift adgangskode“.

Kan du ikke huske din adgangskode, så kan du anmode om et nulstillings-link under “Mistet din adgangskode?” (Dette kræver at man er logget ud)

Det er desværre ikke muligt at bruge platformen uden internet. Men vi vil rigtig gerne tilbyde denne løsning i fremtiden.

Størstedelen af vores opskrifter findes på dansk. Derudover eksisterer et udvalg af vores opskrifter også på engelsk. Vi arbejder på og forventer at få alle opskrifter oversat, så de som minimum vil være tilgængelige på både dansk og engelsk inden for nærmeste fremtid.

Det er desværre ikke muligt, at udprinte opskrifter fra YARNBOOK. Som medlem ‘lejer’ du dig ind i et digitalt bibliotek af opskrifter, hvormed opskrifterne kun kan tilgås digitalt fra enten en telefon, tablet eller computer. Dette har vi valgt af hensyn til at tilgodese miljøet og de enkelte designere.

Det er desværre i mod vores regler, at du må skærmprinte eller på anden vis “gemme” opskrifterne ned, så de ikke længere er digitale. Som medlem af YARNBOOK, lejer du netop adgang til et stort udvalg af opskrifter, der kan tilgås fra telefon, tablet og pc. Denne digitale strategi har vi valgt for at tilgodese miljøet og designernes hårde arbejde ved at udvikle opskrifter. 

Vi vil dog rigtig gerne i fremtiden gøre din digitale oplevelse endnu bedre og arbejder på, at forbedre brugeroplevelsen, herunder visning af opskrifter. 

Indhold

Ja. Vi synes, at det giver god mening, at du kan se, hvad du køber adgang til, før du opretter dig. Derfor kan du bladre gennem vores indhold af opskrifter her.

Ja du får ved oprettelse af et månedsabonnement de første 7 dage gratis, hvilket betyder, at du kan komme ind og kigge på og bruge al vores indhold allerede før første betaling. Hvis du finder ud af, at det ikke er noget for dig, afmelder du dig naturligvis bare inden din prøveperiode udløber.

Som medlem får du adgang til alt vores indhold. Det betyder hundredvis af strikke- og hækleopskrifter fra et stort udvalg af håndplukkede designere fra indland og udland. Udvalget af opskrifter finder du her, og udvalget af vores dygtige designere finder du her .

Nej, vi har også et udvalg af hækleopskrifter på hjemmesiden. Vi arbejder hele tiden på at gøre udvalget endnu større og fuld af inspiration. Du kan se dem her.

Vi er altid på udkig efter nye designere til vores univers. Hvis der er en bestemt designer, du leder efter, som ikke er på vores side, så vil vi meget gerne høre om vedkommende. Du kan sende os en mail på kontakt@yarnbook.com

Generelt

Du kan nemt oprette dig som medlem, og melder du dig til på månedsbasis, så er de første 30 dage tilmed gratis! Vores mest populære løsning er vores årsabonnement. Her får du hele 2 måneder gratis. Du kan se mere om vores medlemskaber her.

Nej desværre. YARNBOOK er udelukkende en abonnementsservice, som giver dig ubegrænset adgang til al vores indhold. Det er derfor ikke muligt at købe enkelte opskrifter eller fysiske produkter.

Nej, alle abonnementer er ens og giver adgang til det samme. Betalingen er dog forskellig, da du ved årlig betaling “sparer”, hvad der svarer til 2 måneders betaling sammenlignet med det almindelige månedsabonnement. Det betyder, at hvis du er medlem i et helt år, er det billigere at benytte årlig betaling.

Da YARNBOOK udelukkende tilbyder digitalt indhold, er der desværre ingen fortrydelsesret. Vi håber dog, at du bliver glad for dit abonnement hos YARNBOOK, og hvis ikke, vil vi også meget gerne høre, hvad vi kan gøre bedre. Du kan kontakte os på kontakt@yarnbook.com.

Nej desværre. Det er i øjeblikket kun muligt at betale med kort. Men det kan sagtens være en løsning vi implementerer med tiden.

Du kan nemt afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeld nederst i et hvilket som helst nyhedsbrev.

Ja, det er ikke et krav, at du skal modtage nyhedsmails fra os, når du er medlem – det er udelukkende et tilbud. E-mails vedrørende dit medlemskab vil vi dog altid forbeholde os retten til at sende til dig.

Data og privatliv

Vi gemmer kun de oplysninger, som er absolut nødvendige for at kunne håndtere dit medlemskab og give dig den bedste oplevelse med YARNBOOK.

Ønsker du at opsige dit abonnement og samtidig fjerne al din data, skal du sende os en mail på kontakt@yarnbook.com.

Info til designere

Hos YARNBOOK håndplukker og udvælger vi alle vores designere. Vi er altid på udkig efter nye inspirerende unikke designs. Kunne du tænke dig at høre mere om vores vilkår, så kan du sende os en mail på kontakt@yarnbook.com

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? 

Så kontakt os endelig på kontakt@yarnbook.com, og vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig.