YARNBOOK er en abonnementsbaseret online platform for strikke- og hækle opskrifter. Her er det muligt ubegrænset at browse rundt i de forskellige smukke designs, lade sig inspirere, gemme opskrifter i egne personlige opslagstavler og følge éns favorit designere.

Alt sammen altid lige ved hånden. Vi har lavet en masse skønne søgefunktioner og filtre, så det er let for vores medlemmer at finde inspiration til, fx det garn de har på lager.

Vi er selv strikke- og hækleelskere, der trives i vores håndarbejde, og som gerne vil dele vores inspiration og glæde med jer. For os betyder det hyggelige, det jordnære og kvaliteten meget, så vi arbejder i højt gear på at gøre YARNBOOK til den garnplatform, der indeholder alle tre af disse kvaliteter. Nemlig inspiration, hygge og kvalitet.

YARNBOOK er for alle, lige fra dem der aldrig har prøvet at strikke eller hækle før til dem, der har gjort det i 30 år. Vi hjælper alle så godt på vej, som vi kan med gode, læsevenlige opskrifter og et helt fantastisk fællesskab, der står klar til at give gode råd.

Kreativitet skal ikke have begrænsninger – go make without limits.