Miss Sophie´s Cardigan

Om Miss Sophie´s Cardigan

En super skøn cardigan strikket i halvpatent. Cardiganen strikkes oppefra og ned, og knaphulskanten er strikket i dobbeltstrik, så den ingen vrangside har. Cardiganen er strikket i en tråd alpakka og en tråd Silk Mohair, hvilket giver et eksklusivt og blødt look. Det er en elegant og simpel cardigan som går til det meste, hvis ikke det hele. Ned langs midten er der 4 knapper, som bruges til at lukke og åbne trøjen.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , ,

Uddybende information

En super skøn cardigan strikket i halvpatent. Cardiganen strikkes oppefra og ned, og knaphulskanten er strikket i dobbeltstrik, så den ingen vrangside har. Cardiganen er strikket i en tråd alpakka og en tråd Silk Mohair, hvilket giver et eksklusivt og blødt look.

Lidt om

BelongsToMyMom

BelongsToMyMom består af mor og datter-parret Janie og Sophie, der lod deres fælles interesse for garn og strik føre dem til at designe og udgive deres egne designs. BelongsToMyMom’s designs bærer et klassisk skandinavisk udtryk med stor fokus på detaljen. De smukke designs er lige fra elegante sweatre og t-shirts til fine clutches og muleposer.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Coco Swirl Cardigan

JoJo Knitwear

Popping Cardigan

Uhlala Knitwear

Fuzzypop Cardigan

Uhlala Knitwear

Embrace Me Cardigan

Uhlala Knitwear

Ingeborg Cardigan

Kracun Knitwear

Lilly Cardigan

JoJo Knitwear

Elinors Cardigan

Strikogkaffe

Gudrun Cardigan

Apple Of My Eye