ANVENDELSESVILKÅR

Indhold 

 1. Handelsbetingelser
 2. Medlemsvilkår
 3. Fællesskabsregler

HANDELSBETINGELSER

Betaling

Når du køber et medlemskab på Yarnbook.com, betaler du online med betalingskort. De kontooplysninger du indtaster ved køb af medlemskab bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

YARNBOOK er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at det købte medlemskab déaktiveres eller lider anden tab, når disse skyldes købers handling eller undladelse eller forhold, som ligger uden for YARNBOOKs kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke, lockout eller lign.

Fortrydelsesret

Der gives ingen fortrydelsesret på digitale varer og derfor accepterer du ved køb af digitale varer at dine 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Du kan til hver en tid opsige din prøveperiode uden bekostninger, men denne er kun gældende ved tilmelding af abonnementet på månedlig basis. 

Ophavsret

Medlemskab hos YARNBOOK giver dig adgang til strikke- og hækleopskrifter, der kun må bruges til personligt og privat brug. Opskrifterne og deres billeder på YARNBOOK, samt YARNBOOKs logo og egne billeder er beskyttet af ophavsret og må ikke videresendes eller deles med andre. De må ikke bruges til nogen form for udgivelser, hverken digitalt eller på print. Kommercielt brug og udnyttelse af YARNBOOKs indhold er heller ikke tilladt. Brud på disse regler kan lede til straf i overensstemmelse med lovgivningen for ophavsretten. 

Til gengæld må du meget gerne dele resultatet af dine projekter med os på  fx. Instagram eller Facebook med #yarnbook eller #makewithoutlimits. 

Forbehold for ændringer

YARNBOOK ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

MEDLEMSBETINGELSER

 1. Accept af abonnementsbetingelser

Ved tegnelse af abonnement hos YARNBOOK accepterer du, at YARNBOOK må trække det aftalte beløb for den aftalte periode. Pengene bliver trukket fra den konto, du har oplyst. Ved tilmelding er der tale om en abonnementsaftale, der løber, indtil den opsiges. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement i YARNBOOK. Dit medlemskab vil herefter ophøre ved udgangen af den senest betalte periode. Som medlem accepterer du, at du abonnerer på, at få adgang til et bibliotek af digitale opskrifter, som kun kan benyttes digitalt og med internetforbindelse. Du accepterer ligeledes, at opskrifterne forbliver digitale, hvormed der ikke må tages billeder af eller skærmprint af opskrifterne.

 1. Pris for medlemskab ved YARNBOOK

Betaler du for én måned af gangen er abonnementsprisen DKK 39,- (inkl. moms) for en abonnementsperiode på 30 dage. Betaler du for 12 måneder ad gangen er abonnementsprisen DKK 399,- (inkl. moms) for en abonnementsperiode på 12 måneder. Vælger du sidstnævnte, får du 2 måneders gratis abonnement. Der kan forekomme unikke priskampagner, som du kan være omfattet af, og her er priserne anderledes. Se på din kvittering, hvilket medlemskab du har købt.

 1. Medlemsfordele i YARNBOOK
 • Som medlem af YARNBOOK får du fuld adgang til platformens opskrifter. Hver måned udkommer der nye opskrifter til medlemsklubben. Medlemmerne har kun adgang til opskrifterne, så længe de er medlemmer.
 • Alle medlemmer kan oprette sine egne opslagstavler, så det er nemt at holde styr på fremtidige ønsker til projekter.
 • Er du medlem af YARNBOOK, vil du altid, så længe der er internetforbindelse, have dine opskrifter lige ved hånden. Opskrifterne kan tilgås fra både telefon, tablet og desktop. 
 • Som medlem af YARNBOOK får du adgang til en yderst brugbar søgefunktion, hvor du nemt kan finde inspirerende projekter ud fra fx garnets løbelængde, pindstørrelse, strikkefasthed og meget mere. 
 1. Modtagelse af nyhedsbreve

Ved køb af medlemskab hos YARNBOOK accepterer du at få tilsendt e-mails med nyheder, tilbud og lign. Endvidere, accepterer du, at du automatisk løbende vil modtage nyhedsbreve med relevante kampagner om særskilte og unikke rabatter. I hvert nyhedsbrev kan du nemt afmelde disse ved at trykke på ‘unsubscribe/Afmeld’, og du kan også til enhver tid afmelde dig nyhedsbreve ved at sende os en mail på kontakt@yarnbook.com.

 1. Oprettelse af medlemskab

Du kan oprette dig som medlem her https://yarnbook.com/produkt/yarnclub-blivmedlem/


Når betalingen er gennemført, er medlemskabet oprettet.

 1. Medlemskabet

Medlemskabet er til personligt brug for personer, der er fyldt 18 år og må ikke deles med andre, hverken login eller fordele. Medlemskabet er knyttet til personen og kan derfor ikke videregives. Medlemskabet er for privatpersoner – ikke for virksomheder, institutioner, m.m. Ønsker du en unik erhvervsaftale er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@yarnbook.com eller 21431389. 

 1. Ansvars- og hæftelsesforhold

Kortindehaver binder sig fra det øjeblik, der er gennemført en bestilling på medlemskabet. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet er opsagt i mellemtiden, jf. 7 og 8 nedenfor. Husk derfor at ændre dit kort på YARNBOOK i det tilfælde, at du får et nyt betalingskort. 

 1. Opsigelse af medlemskab

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab i YARNBOOK. Opsigelsen foretages via din brugerprofil på YARNBOOK – Mit Abonnement. Efter opsigelse vil medlemskabet ophøre ved udgangen af igangværende betalingsperiode, og der vil derfor ikke blive opkrævet yderligere betalinger.

 1. Fortrydelsesret / returnering

Det er muligt at fortryde køb af abonnement i 14 dage efter købet (lovkrav) fra betalingen er gennemført, såfremt medlemskabet ikke er taget i brug. Har du på nogen måde benyttet dig af dine medlemsfordele, fx åbnet en opskrift, købt et produkt blandt medlemstilbuddene eller lignende, bortfalder fortrydelsesretten (jf. dansk lovgivning). Fortryder du abonnementet indenfor 14 dage, mister du adgangen til fordelene som medlem af YARNBOOK med øjeblikkelig varsel. Vælger du i stedet at opsige dit abonnement, løber dine fordele abonnementsperioden ud. Hvis du ønsker at benytte dig af de 14 dages fortrydelsesret, skal du sende os en opsigelse til: kontakt@yarnbook.com.

 1. Opkrævning af abonnementsbeløb

Løbende abonnementer bliver automatisk fornyet. Hvis beløbet ikke kan trækkes fra det oplyste kort (eksempelvis hvis kortet er spærret eller udløbet), sender vi en opkrævning på mail. Ønsker du ikke længere at være medlem, skal du aktivt afmelde dig, jf. punkt 6.

 1. Kortudløb

Du kan selv opdatere dine kortoplysninger under ‘Min konto’ – ‘Betalingsmetoder’, hvis fx dit betalingskort snart udløber eller du har fået nyt betalingskort. Herved bibeholder du dit medlemskab og dermed også alle dine fordele. Vi har ikke adgang til dine kortoplysninger, da de opbevares og håndteres af Reepay.

 1. Misbrug

YARNBOOK kan benytte sig af en fair-use-klausul. Ved grundig mistanke om misbrug af medlemsfordelene, har YARNBOOK ret til at lukke adgangen til medlemskabet med øjeblikkelig varsel. Hvis et medlem fx gentagne gange starter flere projekter end, hvad man kunne forvente til eget brug. Eksempelvis ved køb af flere eksemplarer af samme bog, uhørt mængder af download af samme opskrift mm., forbeholder YARNBOOK sig ret til påtale eller i værste fald inddrage medlemsskabet, da det således kan formodes, at medlemmets køb ikke kun er til eget brug. Det anses også som misbrug, såfremt du tager skærmprint, eller på anden måde gemmer opskrifterne ned, så de ikke længere behøves at tilgås digitalt. 

FÆLLESSKABSREGLER

Da YARNBOOK opfordrer til et kreativt fællesskab, hvor medlemmerne kan dele og inspirere hinanden, samt kommentere på diverse opslag, forudsætter det at platformen fortsat skal være et sikkert sted. Hjælp os med at skabe dette fællesskab ved at vise respekt for alle, der er en del af YARNBOOKs univers.

Vi har oprettet fællesskabsreglerne, så YARNBOOKs medlemmer kan føle sig trygge på platformen og kan være med til skabe og beskytte fællesskabet. Som medlem af YARNBOOK acceptere du disse regler. Hvis reglerne ikke overholdes, kan det medføre øjeblikkelig bortvisning. 

Respekter andre medlemmer af YARNBOOK universet
Hos YARNBOOK ønsker vi at skabe et positivt fællesskab. For os er det vigtigt at alle føler sig trygge på platformen og har lyst til at interagere med hinanden. Det betyder, at vi værdsætter den gode tone, og at aktive funktioner som kommentarfelter ikke misbruges. Misbrug af kommentarfelter kan betyde posting af udtalelser om og opfordringer til vold, troværdige trusler, hadefulde kommentarer, indhold, der er målrettet mod privatpersoner, og som har til formål at nedgøre eller bringe skam over dem, personoplysninger, som har til formål at afpresse eller chikanere andre, samt gentagne uønskede beskeder. 

Overhold loven
YARNBOOK må ikke bruges til at støtte eller opfordre til terrorisme, organiseret kriminalitet eller hadegrupper. 

YARNBOOK kan dele dine personoplysninger samt øvrige oplysninger i forbindelse med en eventuel overtrædelse af enhver lovgivning med relevante parter og offentlige myndigheder fx anklagemyndigheden, politiet, kommuner og SKAT. Oplysninger vil kun blive delt med de relevante parter hvis YARNBOOK er i god tro om, at YARNBOOK er forpligtet til at udlevere disse data i henhold til lov i den pågældende jurisdiktion. Som medlem hos YARNBOOK samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at dine data kan blive udleveret til disse myndigheder. Du kan læse mere om indsamling, behandling og opbevaring af dine personoplysninger i YARNBOOKs politik om beskyttelse af personoplysninger. 

Videresalg
Som medlem af YARNBOOK må du ikke bruge platformen til at sælge din egne varer eller videresælge andres. Endvidere, må du ikke videresælge eller give videre opskrifter hos YARNBOOK til en tredjepart gennem screenshots, kopiering, fotografering af skærm med eksterne enheder eller lign.

YARNBOOK er en del af:
YARNBOOK ApS,
Obstrupparken 65,
8320 Mårslet, Danmark
CVR: 4199 9691
Email: kontakt@yarnbook.com
Telefon: +45 21 43 13 89

Anvendelsesvilkårene er sidst opdateret 26. januar 2023.