Aeris Skirt Junior

Om Aeris Skirt Junior

Aeris Skirt Junior er en enkel, luftig og hurtigt strikket nederdel. Nederdelen er strikket i strømpegarn og mohair, som gør nederdelen slidstærk og derfor let anvendelig i hverdagen.

Designer

Håndværk

Struktur og teknik

, , , , , , ,

Sprog

Pind og nålestørrelse

Løbelængde pr. 50 g.

Strikke- og hæklefasthed

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Baby)

,

Tøjstr. (Barn)

, , , , , , , , ,

Uddybende information

Aeris Skirt Junior (latinsk: ”luft” nederdel junior) af Knitlidt er en enkel, luftig og hurtigt strikket nederdel. Nederdelen er strikket i strømpegarn og mohair, som gør nederdelen slidstærk og derfor let anvendelig i hverdagen. Nederdel strikkes rundt, oppefra og ned og er strikket med tyskervendinger, som gør nederdelen en anelse længere og bagpå. Længden kan justeres efter behov og strikkes længere/kortere. Nederdelen på billedet er str. 5-6 år og strikket i Jawoll og Kid Color fra Lang Yarns i farverne 83.0191 og 1079.0008. Der bruges en pind 4 og 5.

Lidt om

Knitlidt

Mit navn er Camilla Grady, og jeg er en 24-årig lærerstuderende, strikke- og kaffe-entusiast, som udvikler strikkeopskrifter i min fritid. Som halv-amerikaner og dansker med færøsk afstamning, er jeg lidt af en kulturel cocktail, hvilket mit strik også bærer præg af. Derfor valgte jeg navnet Knitlidt (strik lidt eller knit a bit), da det er en blanding af mine to modersmål: engelsk og dansk. Mange af mine opskrifter er inspireret af den færøske strikkekultur bl.a. ”Katrin”, ”Nora” og ”Siri".

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Pai Cardigan

Strikogkaffe

Alvas Flæsekjole

Kopenhagen Knitting

Deadly Pretty Sweater

Uhlala Knitwear

All About The Dress

Uhlala Knitwear

My Bolero

Apple Of My Eye

Forever Rib Tee (EN)

The Knit is On

Shelley Dress

Lykke Strik

The Ocean Sweater

BelongsToMyMom

Viggos Trøje

Kopenhagen Knitting

Bellas Sommertop

Kracun Knitwear

The Spring Vest

BelongsToMyMom

Moss & Stripes Sweater

Knit & Relax CPH