Forever Rib Tee

Om Forever Rib Tee

Forever Rib Tee er en superfin langærmet t-shirt med striber. En enkel og kropsnær t-shirt, der går godt til både nederdel og jeans. Findes også som garnpakke.

Designer

Håndværk

Løbelængde pr. 50 g.

Pind og nålestørrelse

Sprog

Strikke- og hæklefasthed

Struktur og teknik

, , , , , ,

Sværhedsgrad

Tøjstr. (Voksen)

, , , , ,

Uddybende information

Forever Rib Tee af The Knit is On er en superfed kropsnær langærmet t-shirt inspireret af klassisk dansk design. Blusen strikkes oppefra og ned i striber og ribmønster. Der strikkes sadelskulder og udtagninger til ærme. Når halsudskæringen er formet, strikkes der rundt. Halsudskæring og ærmer afsluttes med en fin to-farvet icord-kant. Du kan strikke Forever Rib Tee på pind 3mm i merino garn fra Önling.

Lidt om

The Knit is On

Jeg designer strikkeopskrifter i min fritid og vil gerne lave anvendelige designs med et lille twist af noget anderledes eller sjovt. Jeg har altid strikket, men er indenfor de seneste par år blevet bidt af en gal strikkepind. Hvis man kunne kigge ind i mit hoved, ville man finde et mylder af tanker om garn, farver, mønstre, konstruktioner og teknikker. Jeg finder inspiration mange steder - oftest med udgangspunkt i noget, jeg godt selv kunne tænke mig.

Relaterede opskrifter

Andre opskrifter du måske finder spændende.

Novice Dress

Knitlidt

Eventyrsweater

Kracun Knitwear

Popping Cardigan

Uhlala Knitwear

Remnants Slipover

Knit & Relax CPH

Falkes Kyse

Kracun Knitwear

Pi Camisole (DE)

Créadia Studio

Ahsoka Slipover

Créadia Studio

Fuzzypop Cardigan

Uhlala Knitwear

Copper It Up

Lykke Strik